Jak w temacie. Wpadłem na pomysł żeby każdy z nas zamieścił fotke ze swoim kapslowym marzeniem.Wszyscy chyba mamy kapsle które byłyby dla nas szczytem kolekcjonerskiej satysfakcji i osiagnięć (szczytu dla kolekcjonera nigdy nie ma, ale zawsze może byc jego bliżej).
Moje dwa marzenia..
Załączniki
Okocim_01[1].jpg (13.01 KiB) Przejrzano 6112 razy
RSM-Consorzio%20Vini[1].jpg (8.13 KiB) Przejrzano 6111 razy
Kapsel z San Marino,to takie "male" marzenie. Kapsel z lat 90',jest trudny do zdobycia.Ale jesli ma sie cos"dobrego" w zamian,moze pojawic sie bardzo szybko.Lecz Okocim,to juz dalekie,bardzo odlegle
a mnie się marzy kapsel z piwa "Red Panda" z Bhutanu. nie wiem tylko czy na pewno ma więcej niz 1 kolor, bo nigdy nie widziałem samego kapsla, tylko butelkę na zdjęciu w necie. Dałbym za niego tyle co za wszystkie inne kapsle czyli..
0 zł, lub coś na wymianę.
Witam!
Sorry ze odgrzebuje stare tematy ale nie chciałem zakładać nowego. A więc moim kapslem marzeń jest hehe może ktoś ma ten kapsle w dublu schęcią bym go odkupił ponieważ obawiam się ze niebeda miał kapsli które by się komuś przydały Pozdro!
Zdążyłem się na niego załapać. Mam go od Dania właśnie. Też mi się bardzo podoba, niestety mam tylko jednego i znajduje się on u mnie w klaserze z ulubionymi .
PS. Od Wikiego dostałem kapsla, który jest u niego avatarze (koliber z Kaliforni), też mam go w ulubionych .