W tym temacie podajemy adresy email browarów ,od których dostaliśmy przesyłki. Jak wiadomo nie wszystkie browary chętnie przysyłają kapsle, więc dobrze wiedzieć do kogo trzeba pisać Podajemy meile browarów zagranicznych i polskich
Spokojnie, ja wysłałem już sporo maili, i ani razu nie dostałem kapsli
Swoją drogą, napisałem dzis do Głubczyc i Namysłowa, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie rozumiem czemu się dziwicie że nie dostajecie kapsli, przecież to nie jest żaden obowiązek browaru? Większosc firm traktuje takie maile jak zwykły spam i od razu kasuje. Natomiast szanse wzrostają jesli ktos wysle pocztą zwykłą zaadresowany list z opłaconym znaczkiem pocztowym, takie prośby traktuje sie bardziej serio, a nie "proszę zapłać za list i dajcie mi kapsle".
ja wysłałem z 1000 maili do usa,kanady, niemiec i kilku innych krajów i przez 2 tyg codziennie dostawałem kilka paczek z kapslami jedynie czasami trafiły się wyjątki z etykietami i podstawkami
Więc na następny raz używaj znaków interpunkcyjnych.
Myślę, że raczej nie, gdyż nikt Cię nie zrozumie. Chyba najlepszy byłby w takim przypadku angielski.
Napisałem ten temat ,bo chciałem dowiedzieć się od jakich browarów dostaliście paczki tymczasem nic się nie dowiedziałem a na dodatek tylko forum zaśmiecacie !
Czy nikt nie może napisać meili browarów od których dostał paczki ?!
Przecież wiem,że wiele browarów nie odpowiada i nie musicie mi tego tłumaczyć ale chodziło mi o MEILE !
wejdż sobie na www.beerme.com i sam powysyłaj maile. Pisałem juz ze raz browar wysyła araz nie. i nie chce potem miec kłopotów spowodu że ja podałem email browaru od którego dostałem kapsle a ty ich nie dostaniesz. a jak cos sie nie podoba to do widzenia. Nikt cie tu na siłe nie trzyma.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Glevers chyba nie sądzisz że ktoś tu bedzie siedział nad wypisaniem listy adresów, żebys ty za darmo dostał kapsle?? Popracuj troche nad tym, to moze cos dostaniesz! Zamykam ten temat bo mnie wkurzasz.