Mógłbyś Danoi np. na kolor niebieski zaznaczać te kapsle które dodałes od ostaniego update'a, będzie o wiele łatwiej.
Liczę że spełnisz moją malutką prośbę
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
Czy kapsle zamiast numerów 1, 2, 3... mogłyby mieć tymczasową (zanim będzie katalog) numerację bedącą kontynuacją numeracji z katalogu Bartka?
Bartek katalogu już nie robi, Paweł jeszcze nie i nie wiadomo kiedy to bedzie, a przez ten czas trudno porozumiewać się kolekcjonerom skoro nie mogą operować numerami.
Wiem, ze jest tam wiele bledow (byla robiona na moj prywatny uzytek). Oczekuje więc na krytyczne uwagi i sprostowania no i informacje o nowych kapslach. K.
Nie znam sie kompletnie na tym (mimo ze administruje spora strona internetowa ), ale czy jest mozliwe, aby na liscie nowosci mozna bylo odhaczyc, co sie ma???? Nie sledzac sprawy codziennie mam spore klopoty :-((( A i innym byloby latwo - o Kowalsik nie ma, a ja mam, moze sie wymienie. Jest tak na Browarze, moze i u Ciebie sie uda??
Kowalsik pisze:Nie znam sie kompletnie na tym (mimo ze administruje spora strona internetowa ), ale czy jest mozliwe, aby na liscie nowosci mozna bylo odhaczyc, co sie ma???? Nie sledzac sprawy codziennie mam spore klopoty :-((( A i innym byloby latwo - o Kowalsik nie ma, a ja mam, moze sie wymienie. Jest tak na Browarze, moze i u Ciebie sie uda??
Raczej by się nie dało. Trzeba by napisać obszerny skrypt. Sam kiedyś myślałem, żeby coś takiego zrobić, ale nie wiem czy jest potrzebne.