Numerki na kapslach
Numerki na kapslach
Moje pytania dotyczą numerków na kapslach. Mianowicie, czy ktoś zbiera kapsle biorąc je pod uwagę? Po co w ogóle się je nanosi, co oznaczają?
Zupełnie przypadkowo udało mi się zebrać chyba całą numerację Ciechana 7. Może ktoś z Was chciałby mieć te 27 kapsli?[/img][/list]
Zupełnie przypadkowo udało mi się zebrać chyba całą numerację Ciechana 7. Może ktoś z Was chciałby mieć te 27 kapsli?[/img][/list]
- JulasTczew
Jak masz za dużo to możesz zacząc zabawę w św. Franciszka i rozdawać bardziej potrzebującym, lub ewentualnie pobawić się w Egipcjan i zacząć budować piramidy
Możesz też oddać na złom, dostaniesz jakieś 15 groszy. A tak na poważnie, to jak nie masz co z nimi zrobić to zanieś na strych lub do piwnicy i niech czekaja na lepsze czasy kiedy będą coś warte.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Jak masz za dużo to możesz zacząc zabawę w św. Franciszka i rozdawać bardziej potrzebującym
Tak właśnie zrobię. Część oddam początkującym kolekcjonerom, resztę już opisałem i zapakowałem do przetrzymania.A tak na poważnie, to jak nie masz co z nimi zrobić to zanieś na strych lub do piwnicy i niech czekaja na lepsze czasy kiedy będą coś warte.
W czasie przeglądania tych kapsli w celu znalezienia błędów itp, napotkałem przesunięcia w nadruku. Może ktoś zbiera w ramach ciekawostek?