Posiadam fotki przeszło 30 serii kapsli reklamowych i komercyjnych Kormoran,Can Pack (niewiem,czy wszystkie do nich należą) Część kapsli była na butelkach.
Ja też już zapoczątkowałem nową serie kormorana. Na razie mam 5 kapsli 1 z serii Wildlife 1 Sports 2x Polskie Miasta (Są inne zdjęcia niż na starej wersji kormorana. Mam Ciechanów i zdjęcie twierdzy jest zrobione z innej strony) Jak również Miasta świata-Sydney identyczny jak stara seria z 2007.
Trzeci pisze:Ja też już zapoczątkowałem nową serie kormorana. Na razie mam 5 kapsli 1 z serii Wildlife 1 Sports 2x Polskie Miasta (Są inne zdjęcia niż na starej wersji kormorana. Mam Ciechanów i zdjęcie twierdzy jest zrobione z innej strony) Jak również Miasta świata-Sydney identyczny jak stara seria z 2007.
Mógłbyś wrzucić fotę?
Póki nie ma dostępu do zdjęć pełnych serii to wrzucajcie jak możecie nowe wzory.
Trzeci pisze:Ja też już zapoczątkowałem nową serie kormorana. Na razie mam 5 kapsli 1 z serii Wildlife 1 Sports 2x Polskie Miasta (Są inne zdjęcia niż na starej wersji kormorana. Mam Ciechanów i zdjęcie twierdzy jest zrobione z innej strony) Jak również Miasta świata-Sydney identyczny jak stara seria z 2007.
Gdzie kupiłeś?
GF
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
Gdzie kupiłeś?
GF
Koleżanka mi je wręczyła pod tytułem "takich to na pewno nie masz" Obiecała że pogada z ojcem gdzie je kupił. Jak tylko się dowiem dam znać.
Wszystkie kapsle z serii 2007 znalazły się ponownie na butelkach oczywiście plus nowe serie.
Dziś widziałem serię z ciężarówkami (tylko foto ,bez żadnych opisów),rybami (foto plus nazwa) i te o których pisali wcześniej inni Koledzy.
Miejsce obserwscji : Real Olsztyn a kapsle tylko na jednym gatunku: Jasne Mocno Chmielone w cenie 5,39 zyla
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Może dałoby się zrobić coś takiego, jak poprzednim razem, żeby powoli zbierać informacje o nowych seriach Kormorana? https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... l=en#gid=0
Tylko niech ktoś bardziej "kompetentny" zrobi coś na wzór tego arkusza z linka powyżej.
U Mnie 6 kapsli z nowych serii Kormorana (więcej niestety nie było). Mam jakiś samochód ciężarowy, drugą ciężarówkę ale taką bardziej Amerykańską i nie wiem czy to będzie inna seria niż tamta ciężarówka?, 2 kapsle z serii Sports, miasto Niedzica, i jakiś piktogram.
faktycznie zakapslowali tymi z 2007
dzisiaj kupiłem klowny, cyferki, znaki zodiaku, miasta, kufle piwne, chińskie znaki ... no normalnie przegląd. Tylko nic z nowych nie trafiłem.
Życie to ciągła walka. Do obiadu z głodem. Po obiedzie ze snem. http://birofil.prv.pl
Tomek pisze:Może dałoby się zrobić coś takiego, jak poprzednim razem, żeby powoli zbierać informacje o nowych seriach Kormorana? https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... l=en#gid=0
Tylko niech ktoś bardziej "kompetentny" zrobi coś na wzór tego arkusza z linka powyżej.
Ja mogę zrobić listę, nie ma problemu.
Proszę tylko na PW o meldunki z frontu.
Kolejnych 14 piw z Kormorana zakupionych z kapslami . Kilka kapsli starych m.in. trzy z serii Olimpijskiej, Litera M, oraz kilka nowych m.in. z miast-zamków Bolków i Szczytno. Jutro nowa dostawa.