Kormorany 2012
Nowy kormoran, a właściwie jego stary wzór ale błyszczący i z sygnaturą ASTIR pojawił się już w piwoszu.
Końcówki serii zostały - a właściwie obu bo kapsle już mocno poprzebierane.
Co ciekawe trafiłem Płoć z fioletowymi ząbkami. I moje pytanie brzmi, czy ktoś wie dlaczego akurat są dwie wersje tego kapsla? Z czerwonymi i fioletowymi ząbkami?
Końcówki serii zostały - a właściwie obu bo kapsle już mocno poprzebierane.
Co ciekawe trafiłem Płoć z fioletowymi ząbkami. I moje pytanie brzmi, czy ktoś wie dlaczego akurat są dwie wersje tego kapsla? Z czerwonymi i fioletowymi ząbkami?
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
próbowaliśmy rozwiązać kwestię dwóch wersji płoci stronę wcześniej, ale nie udało nam się znaleźć odpowiedzi na Twoje pytanie.
kapslem seryjnym na pewno jest płoć z fioletowymi ząbkami tak jak cała seria "ryby". ten kapsel z czerwonymi to raczej pomyłka w druku
kapslem seryjnym na pewno jest płoć z fioletowymi ząbkami tak jak cała seria "ryby". ten kapsel z czerwonymi to raczej pomyłka w druku
szukam słowackich serii TIK sprzed 2005 r
Nie zwróciłem na to uwagi ale coś mi się kojarzy, że na wiśni i czymś jeszcze.Na jakim piwie?
Czyli można go uznać za swojego rodzaju rarytas tak jak ma to miejsce w przypadku Wielkiej Brytaniigoblin pisze: ten kapsel z czerwonymi to raczej pomyłka w druku

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
U Mnie niestety też końcowki z piwami z kapslami seryjnymi Kormorana. Radzę wszystkim kolekcjonerom szybko wykupywać co się sa , nawet jeżeli się już jakiś kapsel ma, zawsze potem będzie można wymienić. A tak Swoją drogą to szkoda że Kormoran olał znowu wszystkich kolekcjonerów kapsli, niestety w tak krótkim czasie mało kto uzbierał całość.
- Zibimarcin
- Zibimarcin
-
- Kontaktowanie:
Ryby to najbeznadziejsze kapsle jakie w życiu widziałem. Dobrze, że chociaż je podpisali bo inaczej nie dałoby się odróżnić tych kapsli. Samochody PRL super, zamki ok. Jedyne, które powinny być bo trzymają światowy poziom i mają coś wspólnego z piwem to reklamy.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
ja nie chcę się wypowiadac konkretnie o seriach /bardzo mi się podobają wildlife, zamki, sports/ ale ogólnie o jakości wykonania kapsli. wydaje mi się, że nadruki są coraz lepszej jakości. zdjęcia pomimo, że przedstawiają czasami duże przedmioty, są naprawdę ostre i wyraźne. w porównaniu do serii z 2007 lub jeszcze wcześniejszych reklamowych widac dużą różnicę w jakości wykonania
szukam słowackich serii TIK sprzed 2005 r
- Zibimarcin
-
- Kontaktowanie:
A czy na zamkach też muszę się znać, żeby mi się podobały? Kapsle z rybami są szare, bure i nijakie. Producentom na przyszłość proponuje kapsle z różnymi gatunkami alg morskich.repek20 pisze:Dlatego napisałem, że o gustach się nie dyskutuje. Chociaż... może po prostu nie znasz się na rybach
Właśnie układam sobie kapsle brazylijskie i po raz pierwszy mam dylemat, które są brzydsze.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
-
- Kontaktowanie:
Był tu kiedyś kolega kaktus, był ichtiologiem. On się pewnie znał. Ja nie muszę się znać na rybach po to, żeby ocenić ładność kapsla. Porównaj sobie ryby z mini serią Manufaktury Piwnej. Ta druga jest ładna, schludna i PIWNA.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Moim zdaniem najfajniejsze sa serie zwiazanie bezposrednio z piwem, czyli reklamy oraz flagi z napisem "piwo" w danym jezyku. Kolejne, ktore mi sie podobaja to samochody PRL, dlatego, ze zwiazane z historia naszego kraju. Pozostale serie, bez szalu. Niektore wg mnie sa bardzo na sile, do tego ta ilosc wzorow, np. wczesniej wymienione ryby. Mysle, ze jakby siasc w kilka osob przy piwie wieczorkiem, wymysliloby sie kilka ciekawszych tematow na kapsle 

Mi się najbardziej podobają kapsle z samochodami PRL-u - seria prosta i ładna. Oprócz tego bardzo fajna jest seria z zamkami.
Reklamy piwa zamyka moją TOP 3.
Ryby nie są zbyt piękne i uważam, osoba projektująca lub zamawiająca dla browaru te kapsle może być zapalonym wędkarzem po prostu
Ryby nie są zbyt piękne i uważam, osoba projektująca lub zamawiająca dla browaru te kapsle może być zapalonym wędkarzem po prostu

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Popieram! Choć u mnie TOP3 zamykają emotki!Pluto pisze:Mi się najbardziej podobają kapsle z samochodami PRL-u - seria prosta i ładna. Oprócz tego bardzo fajna jest seria z zamkami.

wtk emotki to jak dla mnie seria troche na sile, ladna jest i kolorowa ale taka troche ni z gruszki ni z pietruszki. Sam mam jej kilka sztuk ale namietnie jej nie szukam.
Jak dla mnie najbrzydsza seria sa ciezarowki, wrecz mnie odpychaja
Jak dla mnie najbrzydsza seria sa ciezarowki, wrecz mnie odpychaja

ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.