2 azerbejdzan
8 niepiwnego egiptu
1 izrael
nowe wrocki +vifling
plus fajna europa.
no i nowa krynka

No tak, czyli twoim zdaniem młody kolekcjoner, ktoremu co chwile jakis kapsel dochodzi, powinien się nim chwalic i pisac 1000 postow jak to komus doszedl jeden kapsel ? Mysle , ze jest to bezcelowe i tylko zanieczyszcza forum.Pedro pisze:Kazdy sie cieszy z tego i chwali tym, co jest dla niego wazne. Dla kogos kto zbiera od niedawna, kazdy kapsel jest wazny, chocby byl on z Niemiec (a i z Nimiec moga byc bardzo ciekawe kapsle), dla innego ktorym ma kilkanascie tysiecy byc moze nie warto sobie zawracac glowy jesli nie jest on np. z Tahiti. Cisnie sie na usta przyslowie, ktore niektorzy powinni sobie przypomniec: "Zapomnial wol jak cieleciem byl".AnDrEw pisze: chwalmy się czymś porzadnym ... a nie masowka ..
Twoja ironia jest nieznośnaGacka pisze:No tak...Nasz GWIAZDOR powrocil,i ma zale,ze ktos cieszy sie z jednego kapsla.Tez sie ciesze z kazdego,tylko ze ze mnie cisnienie juz zeszlo,a z kolegi JJag jeszcze nie.On na nim bedzie jeszcze przez dlugi czas. Wspomne tylko,ze niedawno GWIAZDOR cieszyl sie z kilkunastu tysiecy kapsli ktore ma,nie wspomnial ze wiele ma od wody,no i kilkanascie pomieszanych panstw..."Mysle , ze jest to bezcelowe i tylko zanieczyszcza forum." Lepiej stoj dalej na strazy FORUM,niz orientuj sie,z jakiego panstwa sa kapsle,i czy sa od piwa
A widzisz czebrys , pojezdzilem po okolicy, wszedłem do takiego czarodziejskiego domku, grzecznie poprosiłem i dostałemczebrys pisze:WOW
mr-perez a skąd masz te kapsle??