Wrocław - Tesco na Długiej...
Komplet nowych Kormoranów z ASTIR...
Serialowe niedobitki... (pociągi, samoloty I WŚ i jeszcze kilka...)
Nie przeglądałem dokładnie, bo ceny mają kosmiczne!!
6075 PL
3270 P
x645 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
qbasek pisze:Ciekawe czy jeszcze mi wyślą z seriami
browar już nie posiada kapsli seryjnych. można jeszcze je spotkać na piwach w sklepach, zaopatrywanych przez pośredników /irish, krzepkie, jabłko w piwie/.
chyba jednak nie będzie więcej starych serii.
zastanawia też to, że nowe kapsle kormorana mają sygnaturę ASTIR. pochodzą od nowego producenta.
może nowe serie też będą już od nowego producenta??
Popieram w 100% co napisał goblin, im więcej i częsciej tym lepiej. A może znów gdzieś za 2 lata pojawią się nowe serie ? , a przy okazji powrócą te stare serie zarówno z 2007, 2009 i 2012 roku ? . Przynajmiej Ja bardzo tego chcę.
A czemu płoć z czerwonymi ząbkami nie pojawiła się w katalogu ?
6075 PL
3270 P
6075 PL
3270 P
Odnośnie czerwonej Płoci, info od producenta (wiadomo kogo):
"Jakiś błąd nastąpił przy składzie tzw. płyty drukarskiej - nikt nie wie czym to zostało spowodowane (nałożony kapsel z płocią na któryś z samochodów PRL.). Zostało to zauważone już na produkcji i nie było szans tego już poprawić."
A więc typowy błędodruk, a nie kapsel zamówiony przez browar. Identyczna akcja jak z samolotem nadrukowanym na Heinekenie.
Na Rudnickiego (Wawa) dostępne są jeszcze Kormorany 2009/2012, ale tylko na IRISH BEER.
Ktoś może zapoda gdzie jeszcze można kupić seryjne Kormorany? Interesują mnie przede wszystkim żaglowce z 2009 .