Powinien wyglądać tak jak uważasz, że ci sie podoba. I czego byś tam nie napisał to browar ci nie muis przysłać kapsli bo nie ma żadnego takiego obowiązku
tak z ciekawości to co ma browar z tego że jednemu z NAS przyślą kapsle i w ogóle przeciez muszą zapakować, zaadresować i itd.
Pytam bo nie mam pojęcia że browary przysyłają kapsle do kolekcjonerów
Zna może ktoś jakieś maile do polskich browarow albo jakis z mail skad mozna za friko dostać kapsle ?? Jak byście cos wiedzieli piszcie na maila albo prywatnie na forum plis. Mój mail to grzybu7@op.pl
Grzybu pisze:Zna może ktoś jakieś maile do polskich browarow albo jakis z mail skad mozna za friko dostać kapsle ?? Jak byście cos wiedzieli piszcie na maila albo prywatnie na forum plis. Mój mail to grzybu7@op.pl
a ja mam pytanko:
czy zostawiacie sobie koperty na pamiątki???
a jesli tak to jak je przetrzymujecie??
oczywiscie ci ktorzy otrzymali juz troche wiecej przesylek to raczej całą piwnicę mają zawaloną kopertami
odpowiedzcie bo nie wiem co mam zrobić z moimi kopertami
Koperty z babelkami w miare mozliwosci wykorzystuje ponownie do wyslania kapsli komus innemu. Zreszta z tego co widze po przychodzacych paczkach, to robi tak wiekszosc kolekcjonerow. I nic dziwnego, w koncu nasza dzialalnosc jest non-profit.
Wszystkie koperty,po odpowiednim przestosowaniu na zdatna do przesylki,odsylam dalej w swiat .Nawet nie wiem ile kosztuje obecnia taka koperta .Warto tez wspomniec,ze wysylam 33,lub ponad 111 kapsli.Ale chodzi tutaj o zagranice.Po prostu wiecej kapsli,np 37-kosztuje juz tyle,co przeslanie 111 kapsli
Witam wszytskich:) po wysłąniu takiego mejla do browaru jak to wszytko sie odbywa i ile to trwa..??? jak to jest z przesyłką..??? pozdraiwm i licze na odpowiedzi:)
KOLEKCJONER pisze:Witam wszytskich:) po wysłąniu takiego mejla do browaru jak to wszytko sie odbywa i ile to trwa..??? jak to jest z przesyłką..??? pozdraiwm i licze na odpowiedzi:)
Wysyłąsz e-maila i liczysz na to że ci przyślą
Niektóre browary odpowiadają żebyś wysłałim kopertę albo ,że nie mają kapsli obecnie.
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"
KOLEKCJONER pisze:Witam wszytskich:) po wysłąniu takiego mejla do browaru jak to wszytko sie odbywa i ile to trwa..??? jak to jest z przesyłką..??? pozdraiwm i licze na odpowiedzi:)
Wysyłąsz e-maila i liczysz na to że ci przyślą
Niektóre browary odpowiadają żebyś wysłałim kopertę albo ,że nie mają kapsli obecnie.
sory za wyraz..:/ nom a kopertę to jakto pustą do nich wysylam a oni niby na swój koszt wysyłają..??:>