Czy ?? Sprzedajecie ?? Wymieniacie ?? Kupujecie ??
Szkoda ze wciaz zbierasz...Byloby milo,gdybys zalozyl jeszcze swoje FORUM,i tam dawalbys ludziom do zrozumienia,jak lubisz swoje hobby,i jak ono jest dla Ciebie wazne,i ile warte
.No i moglbys czasami byc jeszcze slowny
"Nie zamierzam zawierać głosu już w tej dyskusji, bo to i tak nie ma sensu"

Wks Slask! Kocham kapsle!
Hehe zgadłeś Wojtkumr-perez pisze:Cinx chyba chciał zacytować Ferdka Kiepskiego . Wychodzi na to , że Jurek nie ogląda dobrych filmów

Ok jak Anrzej chce zbierać i traktować to jak jakiś tam metal to niech zbiera.
W sumie co mnie to obchodzi

Yoreck, to był cytat z Kiepskich, abrdzo lubię ten serial i czasem pozwalam sobie zacytowaćbyć może nie jestem w temacie,ach te strajki - Ferdek Kiepski ostatnio pokazywał kapselki Paździorwi

Czuję że teraz będzie odbiecie piłęczki, kto bardziej kocha swoje hobby.AnDrEw pisze:Kocham moje hobby,tak samo jak pan GGACKA,
Nie chce podważać słów że dla Ciebie Andrew zbieranie kapsli nie jest interesujące ale wydaje mi się, że gdybyś podchodził poważniej do tego hobby nie zrobiłby pewnych rzeczy któe niestety miały miejsce.
Cinx,sorki,ale nie zatrybiłem,bo co innego miałem w głowie .Chyba za wcześnie wstałem,aby pojechać na radomską giełdę.Mr Cinx pisze:Yoreck, to był cytat z Kiepskich, abrdzo lubię ten serial i czasem pozwalam sobie zacytować Dodatkowo dałem minkę na koniec zdania.
A tak na marginesie,szkoda,że niestety nie bywasz na giełdach,ale może kiedyś zorganizujecie giełdę birofili w Rzeszowie

- mr-perez
- Kontaktowanie:
Trzeba tak zrobić i go sprawdzić, bo ten cały Cinx to może w ogóle kapsli nie zbiera. Albo co jeszcze gorsze by było, zbiera tylko zwykłe blaszki, a nie kochane kapselkiyoreck pisze: A tak na marginesie,szkoda,że niestety nie bywasz na giełdach,ale może kiedyś zorganizujecie giełdę birofili w Rzeszowiena ,którą chetnie bym sie wybrał ,i może Wojtek też by przyjechał?Co o tym sądzisz Wojtku?

Czy bym przyjechał do Rzeszowa na giełdę??? Oczywiście. Ja to chyba na wakacje pojadę w Bieszczady żeby po drodze zobaczyć kolekcję Cinxa, a i o Nowy Sącz może się zahaczy

Nom też załujęyoreck pisze:A tak na marginesie,szkoda,że niestety nie bywasz na giełdach,ale może kiedyś zorganizujecie giełdę birofili w Rzeszowie na ,którą chetnie bym sie wybrał ,i może Wojtek też by przyjechał?Co o tym sądzisz Wojtku?

Maryk z tatą już na mnie czekali w bramie. hehehe
Aaaahhhh wydało się, Wojtek to miałą być tajemnicamr-perez pisze:Trzeba tak zrobić i go sprawdzić, bo ten cały Cinx to może w ogóle kapsli nie zbiera. Albo co jeszcze gorsze by było, zbiera tylko zwykłe blaszki, a nie kochane kapselki .

Trzymam Cię za słowomr-perez pisze:Czy bym przyjechał do Rzeszowa na giełdę??? Oczywiście. Ja to chyba na wakacje pojadę w Bieszczady żeby po drodze zobaczyć kolekcję Cinxa, a i o Nowy Sącz może się zahaczy .

Cytat:
Heh, też kiedyś mówiłem cixowi żeby zrobił ale wiadomo, że to nierealne
Szkoda że nie ma jakiś pielgrzymek do Nowego Sącza
Danoi ja bym chciał ale wiesz czemu się nie da