kapsle.net.pl - propozycje
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może te kapsle to jakiś element loterii? Zdrapujesz - wygrywasz
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
- glogowianin
Znam takich, co zbierają etykiety z nieczynnych browarów.
To znacznie ogranicza wielkość zbioru i daje pewność, że jak przywiozłeś z giełdy 20 okazów, to masz 20 mniej do zdobycia.
A w przypadku browarów czynnych zdobywasz 20, a nowych ukazuje się w tym czasie 30 i nie zbliżasz się do celu, tylko oddalasz.
No ale żeby ściśle odpowiedzieć na pytanie, to zbierających kapsle wyłącznie z nieczynnych browarów nie znam
.
To znacznie ogranicza wielkość zbioru i daje pewność, że jak przywiozłeś z giełdy 20 okazów, to masz 20 mniej do zdobycia.
A w przypadku browarów czynnych zdobywasz 20, a nowych ukazuje się w tym czasie 30 i nie zbliżasz się do celu, tylko oddalasz.
No ale żeby ściśle odpowiedzieć na pytanie, to zbierających kapsle wyłącznie z nieczynnych browarów nie znam

Paweł, super ta opcja - bardzo mi się podoba.
Jest parę małych błędów:
MI się nie ładują zdjęcia z Browary: Łódź.
Dodatkowo w owijkach, etykietach - jest podział na poszczególne browary ale tak czy tak ładują się do niego zdjęcia wszystkich braków z tej kategorii.
Wygeneruj moje braki to zobaczysz o co chodzi.
GF
Jest parę małych błędów:
MI się nie ładują zdjęcia z Browary: Łódź.
Dodatkowo w owijkach, etykietach - jest podział na poszczególne browary ale tak czy tak ładują się do niego zdjęcia wszystkich braków z tej kategorii.
Wygeneruj moje braki to zobaczysz o co chodzi.
GF
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
A ja mam pytanie czy da się w ogóle wyszukać wszystkie osoby do wymian, nawet te, które nie logowały się dłużej niż 30 dni?
Po wejściu w dział wymiany, na dole strony widnieje tekst:
"W celu przyśpieszenia działania wyszukiwarki partnerów do wymiany, strona analizuje tylko użytkowników aktywnych - zalogowanych w ciągu ostatnich 30 dni."
Co oznacza, że jakbym się chciał wymienić z kimś, kto nie logował się dłużej niż 30 dni, to go na tej liście nie znajdę.
Może przydałaby się opcja w profilu do zaznaczenia/odznaczenia:
"Wyszukuj wszystkie osoby do wymian, nawet te które się nie logowały dłużej niż 30 dni"
Miałem się z kimś wymienić, miałem dla niego kilkanaście kapsli, on dla mnie też. Nie logował się dawno, zniknął z listy a ja nie pamiętam kto to był...
"W celu przyśpieszenia działania wyszukiwarki partnerów do wymiany, strona analizuje tylko użytkowników aktywnych - zalogowanych w ciągu ostatnich 30 dni."
Co oznacza, że jakbym się chciał wymienić z kimś, kto nie logował się dłużej niż 30 dni, to go na tej liście nie znajdę.
"Wyszukuj wszystkie osoby do wymian, nawet te które się nie logowały dłużej niż 30 dni"
Miałem się z kimś wymienić, miałem dla niego kilkanaście kapsli, on dla mnie też. Nie logował się dawno, zniknął z listy a ja nie pamiętam kto to był...

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Wiem, wiem.A ja mam pytanie czy da się w ogóle wyszukać wszystkie osoby do wymian, nawet te, które nie logowały się dłużej niż 30 dni?
Powiedzmy, że to co jest teraz to tymczasowy tryb testowy. Chcę się upewnić, czy przyspieszenie ładowania się strony jest trwałe. W tej chwili Wymiana ładuje się u mnie w kilka sekund.
Moja kolejna propozycja - to możliwość segregowania kolekcji, dubli i braków (głównie braków) wg. daty przy kapslu - sprawdzi się to oczywiście do zbiorczego wyświetlenia czego brakuje mi z nowości lub kapsli z ostatnich lat.
Pozdrawiam
GF
Pozdrawiam
GF
11645 kapsli
- glogowianin
- glogowianin