to już jest na 2007rok..?? trzeba będzie napisać mejla..LenDo pisze:Dziś Sierra Nevada, chyba juz 3 razz kapslem bigfoot na 2007 rok
![]()

To chyba będzie po tobie i twojej kolekcji.. STOP........
to już jest na 2007rok..?? trzeba będzie napisać mejla..LenDo pisze:Dziś Sierra Nevada, chyba juz 3 razz kapslem bigfoot na 2007 rok
![]()
Danio , krzysztof pytał "w czym", a nie "na czym". Przecież to jasne że na rowerze. Postaraj się czytać ze zrozumieniemdanio_145 pisze:Moje przyjechały na rowerze.
Tu nikt z Ciebie jaj nierobikrzysztof pisze:Ja się po prostu pytam bo nie wiem a wy sobie jaja robicie!!
A Ty myślałeś, że to same przyjdzie do kolekcjonera? jeden mejl nie wystarczy, dziennie dużo trzeba wysłać by być zadowolonemu.chinet pisze:
Wracając do tematu! Jeszcze żaden browar nie przysłał mi kapsli. Może jak w przyszłym roku napisze wreszcie maila to coś przyjdzie...
Ja wysyłałem jeden i byłem zadowolony........KOLEKCJONER pisze:A Ty myślałeś, że to same przyjdzie do kolekcjonera? jeden mejl nie wystarczy, dziennie dużo trzeba wysłać by być zadowolonemu.chinet pisze:
Wracając do tematu! Jeszcze żaden browar nie przysłał mi kapsli. Może jak w przyszłym roku napisze wreszcie maila to coś przyjdzie...
Zostałem wywołany do tablicy , więc pozwolę sobie zabrać głos.chinet pisze:Do Pereza