Proszę wskazać w którym miejscu obraziłem czyjąś matkę.gustawo pisze: Jezeli chodzi o kolege chaos, to zyczylbym mu by nie obrazal matki
http://www.sjp.pl/co/skurwysy%F1stwo
Proszę wskazać w którym miejscu obraziłem czyjąś matkę.gustawo pisze: Jezeli chodzi o kolege chaos, to zyczylbym mu by nie obrazal matki
Do Admina.chaos pisze:Mi ktoś kapsle z Namibii oferował 2.5 PLN sztuka na giełdzie w Elblągu. Sorry- Ale to jest skurwysyństwo. Ja się nie dziwie, że Polskie browary nic nie wysyłają. Kapsel dziewiczy droższy (na allegro) od piwa... Pierdolnijcie się w głowe Panowie/Panie... O co tu chodzi o zabawę czy pieniądze ?prokomfanz pisze:Zgadzam się z każdym słowem! Nie dorośli i tyle! Są z 10 lat do tyłu za resztą świata. Nie szanują potencjalnego klienta. Nie rozumieją, że jest to forma reklamy, inwestycja jakby nie było. Z Namibii, z drugiego końca świata potrafią każdemu wysłać a tu co? 1,50 za znaczek? Ależ skąd! Po co? Niech chociażby odpisali na meila "nie przepraszamy, nie wysyłamy" czy coś w tym stylu. To nic nie kosztuje! Gdyby tak robił jeden, dwa browary ale tak robi 95%! Nie wiem... albo ja mam takie szczęście.. Co więcej, prosili w innym browarze o kopertę zwrotną i znaczek, wysłałem i co? nie dostałem! Nie był polecony więc co? Można na pocztę zwalić.. ZAWIODŁEM SIĘ
EDIT.
Jako, że ktoś ma wtyki i kapsle dziewicze łądują na allegro to zapomnijcie o pisaniu.
Ja również. Potępiam jedynie tych którzy świadomie wysyłają maile do browarów w celu późniejszego odsprzedania uzyskanych gadżetów.Kibi pisze:W czym problem?
Kiedy widzę nadęte ceny na Allegro często się dziwię, że ktoś chce tyle płacić, ale nie potępiam ani sprzedawcy, ani nabywcy.
Istnieje takie coś jak PW. Po co niepotrzebnie zaśmiecać forumDo Admina.
Myślę że z racji słownictwa, ten post powinien zostać usunięty.Nie zaśmiecajmy forum.
Oczywiście, że robi interes. Nie będę liczył ile bo mi to niepotrzebne ale sprzedał grubo ponad 100 szt czyli więcej jak 250 zł ZA KAPSLE, KTÓRE ZA TYDZIEŃ, DWA BĘDĄ LEŻEĆ NA ULICY I KTÓRE ZOSTAŁY WYNIESIONE Z BROWARU! I nie mam nic do sprzedawcy a właściwie handlarza a nie kolekcjonera bo niech robi co uważa za stosowne. ALE! To jest mój apel do potencjalnych kupców. Poczekajcie! Czy naprawdę warto płacić po 20, 30 zł żeby było na wymianę, za coś co zaraz będzie na ulicy? Róbcie co chcecie, wasze pieniądze i jeśli potrzebujecie mieć kapsel tydzień szybciej niż inni...Kupujcie nawet po 30 sztuk! Tylko zastanówcie się PO CO?!..gustawo pisze:Nie osmielam sie oceniac skad sa kapsle nowe i czy ktos na tym robi interes
Zdobyty w POLSCE? czy jak LECH ---> w ANGLII ( o ile dobrze pamiętam)?danio_145 pisze:Tyskie jak 89, teraz też z sygnaturą HB.
Dzięki uprzejmości Kasi mam kilka na wymianę ;-)
Masz rację, tego nie wiemraberts pisze:Skąd wiesz, że z sygnaturą HB?Kibi pisze:Kapsel Tyskiego z sygnaturą HB ktoś dostał wraz z innymi w przesyłce z browaru Grolsch.
Dzisiaj byłem na wycieczce w browarze DOJLIDY, I taki miły pan wspomniał o ze obecnie lecha produkują do Anglii, i tu przypomniał mi się lech i tychy sygn HB... zapytałem czy też tyskie idzie na export, odpowiedział że tak i żę te piwa są rozlewane i kapslowane w Polsce, a kapsle przywiezione. oczywiście chciałem co nie co dostać.. lecz nic mi się nie udało, tłumaczył że żadnych rzeczy nie można wynosić.KOLEKCJONER pisze:Zdobyty w POLSCE? czy jak LECH ---> w ANGLII ( o ile dobrze pamiętam)?danio_145 pisze:Tyskie jak 89, teraz też z sygnaturą HB.
http://allegro.pl/tyskie-sygnatura-hb-i1634935701.htmlKOLEKCJONER pisze:.KOLEKCJONER pisze:Zdobyty w POLSCE? czy jak LECH ---> w ANGLII ( o ile dobrze pamiętam)?danio_145 pisze:Tyskie jak 89, teraz też z sygnaturą HB.