A będzie jakaś giełda w okolicach Wrocławia?
Jeśli nie to zapłacę za przesyłkę

Raczej niemożliwe, - taki sam system widziałem u jednej Pani na giełdzie w Elblągu.bucik pisze:Musisz go opatentować i nazwać swoim imieniem - bo nigdzie wcześniej tego nie widziałem, a wygląda pięknie
Niezły sposób, kiedyś gdzieś to widziałem i się zastanawiałem nad taką formą trzymania, mam inną technikę, wkrótce - po świętach postaram się wykonać jedną tackę, wtedy podeślę fotki.Jacek pisze:Tak są to podkładki gównie pod nogi krzeseł aby nie rysowały np. płytek.
Nie trzeba żadnego kleju bo są samoprzylepne, i dobrze trzymają się tacki.
Kapsle rzecz jasna nie spadają, tackę można przechylać ale oczywiście bez przesady.
Gdy o takim czymś pomyślałem, i jak zobaczyłem ile kosztują te podkładki to zrezygnowałem. Ale kiedyś będąc w Auchan'ie zobaczyłem właśnie takie zwykłe szare filcowe podkładki, nie jakieś ekstra super pakowane po 10 kosztujące ok.6-8 zł. Ale te były po 2,50 za opakowanie (40 sztuk) więc nie wyszło nawet tak drogo na zapełnienie całej tacki (150 sztuk). Początkowo kupiłem tyle aby zrobić 1 tackę, żeby sprawdzić jak to będzie wyglądało, spodobało mi się i któregoś razu będąc w Auchanie poszedłem wziąć jeszcze więcej, ale gdy dotarłem do odpowiedniego ragału zobaczyłem tylko cenę a podkładek nie było i nie było ich póżniej jesczesz pewnie przez kilka dobrych miechów aż wkońcu sie pojawiły ale cena 4 zł z groszami. Teraz to trochę się mniej opłaca ale gdy mam kasę to kupuję.
A co to tak ciężko wyliczyć?wtk pisze:Proszę , podaj:
- wymiar całkowity jednej palety...
- grubość płyty
- jakie "okienko", pole przeznaczyłeś na kapsel
- jaką wysokość masz między paletami w szafce