Gdzie kupić?
Re: Gdzie kupić?
dzięki wielkie, trzeba sie teraz wybrać na łowy ;)
https://1drv.ms/f/s!Arqm-0vCoijQaLJ078Oqx-f0oWs - zagraniczne i polskie, piwne i niepiwne, kilka szkieł i wafli - na wymianę tylko za kapsle piwne. ZAPRASZAM!!!
Gdzie w Olsztynie dostać piwa wg. receptury Czesława Dziełaka?
Grand Champion Birofilia dostępne tylko w Tesco i wybranych pijalniach Warki...(więc jak w Olsztynie są to bez problemu)Bajek pisze:Gdzie w Olsztynie dostać piwa wg. receptury Czesława Dziełaka?
Grand Prix dostępne wszędzie tam gdzie piwa z Ciechanowa
lista braków
http://katalogkapsli.pl/pokaz.php?kto=frey71
http://katalogkapsli.pl/pokaz.php?kto=frey71
Powinno być w Tesco przy ul. Pstrowskiego 16. Cena - 5,99Bajek pisze:Gdzie w Olsztynie dostać piwa wg. receptury Czesława Dziełaka?
Gorzej z dostępnością dedykowanej szklanki... O promocji takiej jak w zeszłym roku w tesco nie słyszeli (przynajmniej tam gdzie ja kupiłem)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Widział ktoś nowego Zwierzyńca w okolicach Gliwic? Ponadto szukam Królewskiego z rrk.
Kolekcja: Kolekcja kapsli
Intermarche (Błonie):
- Trybunał z krótkim kłosem 2,35 zł/0,33
- Okocim Pszeniczne 4,49 zł/0,5
- Bojan Black IPA 4,59 zł/0,5
- Trybunał z krótkim kłosem 2,35 zł/0,33
- Okocim Pszeniczne 4,49 zł/0,5
- Bojan Black IPA 4,59 zł/0,5
Jestem trollem
Ja nawet starego zwierzyńca nigdzie nie widziałem Królewskie jest w sklepie koło tabakiery i w Polo marketach, ale nie widziałem jeszcze żeby było z RRK.diamen pisze:Widział ktoś nowego Zwierzyńca w okolicach Gliwic? Ponadto szukam Królewskiego z rrk.
Gdzie można kupić "SzałPiw"?
Czy gdzieś pojawiły się nowe Argusy - gold i unfiltered?
Pojawiły się w.... Budapeszcie. Mam jedną sztukę Golda na wymianę (zadrapany), który pozostał mi z pobytu w tym mieście w listopadzie.wiki pisze:Gdzie można kupić "SzałPiw"?
Ale czy na tych budapesztańskich Argusach była jakaś wzmianka o tym, że pochodzą z Polski?
Bo rozumiem że o Argusy chodzi, a nie o Szałpiw .
Bo rozumiem że o Argusy chodzi, a nie o Szałpiw .
Oczywiście chodzi o Argusy. Niestety tak jak ze wszystkim w Lidlu - brak podanego producenta, wewnętrzny kod kreskowy i informacja "wyprodukowano dla Lidl Stiftung".
- glogowianin
Przypuszczam, że Argus Gold i Unfiltered nie są w ogóle polskie. Marka Argus jest marką "lidlowską", a Lidly są nie tylko w Polsce. Jeśli te kapsle nie pojawiają się u nas, to jest duże prawdopodobieństwo, że są zza granicy. Osobiście jestem za usunięciem ich z listy nowości.
A jak jest z 'Argusem Honey'? Był on w Polsce do kupienia? Skąd wiadomo, że jest polski?
- glogowianin
Argusa Honey osobiście kupiłem w Lidlu. Dwóch innych nie widziałem.
Ok.
Ja sam Argusy Unfiltered dostałem od Bułgara, w Polsce ich nie widziałem. Goldy z tego co wiem są do kupienia w Rumunii.
Ja sam Argusy Unfiltered dostałem od Bułgara, w Polsce ich nie widziałem. Goldy z tego co wiem są do kupienia w Rumunii.
W moim lokalnym Lidlu Argus Honey jest cały czas dostępny.
Gdzie (w jakich sieciówkach) można kupić piwo ,,Śląskie" z nowym kapslem z Zabrza 25?
https://1drv.ms/f/s!Arqm-0vCoijQaLJ078Oqx-f0oWs - zagraniczne i polskie, piwne i niepiwne, kilka szkieł i wafli - na wymianę tylko za kapsle piwne. ZAPRASZAM!!!
- yaro28ag
- Kontaktowanie:
W okolicy Opoczna w każdym sklepie
Delikatesy FRAC - jeżeli takowe posiadasz w okolicy
Zbieram wyłacznie kapsle polskie bez sygnatur
Stan na 15.03.2013 - 667 sztuk
Stan na 15.03.2015 - 1247 sztuk
Stan na 15.03.2017 - 1659 sztuk
Stan na 15.03.2019 - 2076 sztuk
Stan na 15.03.2021 - 2321 sztuk
Stan na 15.03.2023 - 2562 sztuk
Stan na 15.03.2013 - 667 sztuk
Stan na 15.03.2015 - 1247 sztuk
Stan na 15.03.2017 - 1659 sztuk
Stan na 15.03.2019 - 2076 sztuk
Stan na 15.03.2021 - 2321 sztuk
Stan na 15.03.2023 - 2562 sztuk
Info dla zainteresowanych: na półkach PIWOmaniaKa (www.piwomaniak.com) pojawiło się Orkiszowe z Miodem i z nowym kapslem, a także: Galicyjska Korona i nowe Stare Misto (oba: 1 Prywatna Browarnia ze Lwowa) oraz piwa irlandzkie O'Hara's w czterech stylach i z czterema różnymi kapslami.
Gdyby ktoś szukał nowego Okocima Niepasteryzowanego - http://www2.payback.pl/sites/default/fi ... Okocim.jpg
Otwieracz strasznie klocowaty, ale nie wygina ani nie rysuje kapsli
Otwieracz strasznie klocowaty, ale nie wygina ani nie rysuje kapsli
Chyba lepiej kupić w Carrefourze za niecałe 4 zł niż na BP za 6 ;)
Ja tam widzę 3,33 za sztukę przy zakupie trzech piw. Czyli 10zl za trojpak. A wiec chyba się jednak bardziej oplaca:)Bajek pisze:Chyba lepiej kupić w Carrefourze za niecałe 4 zł niż na BP za 6 ;)
W PIWOmaniaKu w Warszawie są już nowe Gościszewa z dapem.
Wie ktoś może gdzie w okolicach Katowic, Gliwic można dostać:
- Fasberga (widziałem je ale na mazurach jakiś rok temu a u nas ni ma )
- Brewer'a (Połczyn Zdrój)
- Zwierzyniec
- Kozackie
- Łomże z Jelonkami
- Krajcary
- Amber Chmielowy
- Goolman Specjal
Jak ktoś wie to dzięki za info ;]
- Fasberga (widziałem je ale na mazurach jakiś rok temu a u nas ni ma )
- Brewer'a (Połczyn Zdrój)
- Zwierzyniec
- Kozackie
- Łomże z Jelonkami
- Krajcary
- Amber Chmielowy
- Goolman Specjal
Jak ktoś wie to dzięki za info ;]
w Gliwicach nie widziałem nigdy tych kapsli. Goolmany się pojawiały w niektórych Żabkach, ale chyba z nowym kapslem nie widziałem. Ambery tylko w puszkach.
Ambera chmielowego widziałem kiedyś w tesco i bodajże w auchan (Katowice/Chorzów)
Widziałem Ambera Chmielowego w Selgrosie przy toszeckiej w tą sobotę, ale tam trzeba całą zgrzewkę wziąc Reszty w Gliwicach raczej nie dostaniesz
łomżę z zielonym jelonkiem widziałem w sieci lewiatan, na niepasteryzowanej, kozackie może już są w piotrze i pawle, dawno nie byłem to się nie orientuję