Ale zdjęcia kapsla nie zrobiłem?naimad pisze:...Na stoisku Piotrkowa Trybunalskiego zaprezentowali Corneliusa Dunkel. Powiedzieli że piwo pojawi się w ciągu 2-3 tygodni...

Ale zdjęcia kapsla nie zrobiłem?naimad pisze:...Na stoisku Piotrkowa Trybunalskiego zaprezentowali Corneliusa Dunkel. Powiedzieli że piwo pojawi się w ciągu 2-3 tygodni...
Możesz zapodać fotkę tego kufelka?naimad pisze:Do biletu dodawany był mały kufelek do degustacji.
Spojrzałem na kalendarz, i dochodzę do wniosku, że jest to warzone tylko raz w roku, 'Prima aprilis'Karposzczak pisze:Z jakiego to piwa?
Zgadza się, posiadam ten kapsel w kolekcji.Bajek pisze:Kapsel jak najbardziej prawdziwy. Żaden fake. Ten akurat należy do kolegi Goblina.
Zapewniam Cię, że jesteś dużo do przodu w stosunku do mnie - mam jakieś 3 tegoroczne nowości w chwili obecnej.chinet pisze:Normalnie nie nadążam z nowościami w tym roku.
Obejrzałem go i ma sygnaturę DKF na godzinie III (chyba) - chyba to raczej nie będzie polski kapsel.diamen pisze:coś takiego dzisiaj widziałem na Carlsbergu w Żabce:
Czy to takie trudne przeczytać to co jest napisane na butelce? Brewed and bottled in Denmark by Carlsberg.Kinson pisze:Obejrzałem go i ma sygnaturę DKF na godzinie III (chyba) - chyba to raczej nie będzie polski kapsel.diamen pisze:coś takiego dzisiaj widziałem na Carlsbergu w Żabce:
... tylko strzałki w drugą stronęMalczan pisze:wzór jak poprzednie tylko....