lowolak
Pokaż tę Dębicę nieco większą, bo trochę mało widać, acz wyglada ciekawie. A co do błednodruków - przecież Koszalin 5 powstał przez brak białej farby. I chyba jest znany z 1 egz. Czyli to też błędnodruk...
Wydaje mi się, że w wielu wypadkach nie dojdziemy, co jest, a co nie jest błędnodrukiem. Po prostu musimy podejść zdroworozsądkowo.
A Gold fassl - skoro był zdjęty z polskiego piwa, to chyba nie ma co dyskutowac... Dodać i juz.
Paweł pisze:lowolak - dla mnie to zupełnie wszystko jedno. Mam obydwa te Piasty i nic się nie stanie jeśli zostanie tylko jeden - ale co wtedy napiszę tym osobom, które chcą aby było rozróżnione?
To samo co odpowiadasz innym - ze odcieni nie umieszczasz. Przeciez wszystkie Piasty 30-35 sa jasno i ciemnożółte, roznica w niektorych jest duuzo wieksza. To samo pierwsze EB - sa jasno i ciemnozlote. Wszyscy o tym wiemy, jak ktos chce - szuka sobie skrajnych i tyle. Ale skoro wprowadziles zasade, że odcieni sie nie umieszcza - to nie umieszczaj. Albo zmień zasade i umieszczaj wszystkie

Chyba że uznamy, że jeden z Piastów jest żółty, a drugi pomarańczowy, ale moim zdaniem byłoby to nadużycie...
Jacek
Białe obramowanie logo raczej wynika z przesunięcia kolorów, tak myśle.