Dalej:
Brzesko 170 - może warto pokazać srebrne ząbki.
Czy będzie złoty Piast?
Poznań - brakuje Lecha z DAP.
Połczyn - Casteberg
Piotrków - Duff
No i ta Rakszawa...?
chinet pisze:Dalej:
Brzesko 170 - może warto pokazać srebrne ząbki.
Czy będzie złoty Piast?
Poznań - brakuje Lecha z DAP.
Połczyn - Casteberg
Piotrków - Duff
No i ta Rakszawa...?
PS. Jeżeli nie ma jakiejś nowości, to znaczy że tego kapsla nie mam po prostu jeszcze w kolekcji, a nie będę się posiłkował marnymi zdjęciami z internetu - niestety taki zabieg musiałem zastosować przy kilku brakujących mi kapsli z kormoranów i efekt jest jaki jest - czyli beznadziejnie.
Podsumowując: jeśli ktoś chce mieć pewność, że nowości dodam szybko, musi mi te kapsle po prostu przysłać ;)
chinet napisał:
Tak na gorąco: dodajesz Białystok 32 a jest tylko 31. Chociaż ten z DAP powinien być 32, natomiast 31 to z RRK którego brakuje.
- następna aktualizacja
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
Być może było już gdzieś coś na ten temat lecz nie mogę znaleźć, dlaczego nowy Zwierzyniec jest w Lublinie skoro funkcjonuje jeszcze browar w Zwierzyńcu??
prokomfanz pisze:Być może było już gdzieś coś na ten temat lecz nie mogę znaleźć, dlaczego nowy Zwierzyniec jest w Lublinie skoro funkcjonuje jeszcze browar w Zwierzyńcu??
Nie pisz jak nie masz sprawdzonych informacji - ten browar to już historia,może nowi właściciele (sprawa sądowo-polityczna) go reaktywują,ale na dzień dzisiejszy to on NIE DZIAŁA
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
prokomfanz pisze:Być moŻe było juŻ gdzieś coś na ten temat lecz nie mogę znaleźć, dlaczego nowy Zwierzyniec jest w Lublinie skoro funkcjonuje jeszcze browar w Zwierzyńcu??
Nie pisz jak nie masz sprawdzonych informacji - ten browar to juŻ historia,moŻe nowi właściciele (sprawa sądowo-polityczna) go reaktywują,ale na dzień dzisiejszy to on NIE DZIA£A
Spokojnie, po co tak ostro? W katalogu nie pisze kiedy browar został zamknięty, więc pewnie myślał Że dalej funkcjonuje. A poza tym dopiero nie dawno wrócił na forum, więc pewnie nie czytał starszych postów/tematów.
Nie było mnie ponad rok na forum. Przeczytanie dokładnie wszystkich postów zajęłoby mi z miesiąc. W katalogu nie ma daty zamknięcia browaru... więc wywnioskowałem, że nadal normalnie działa ten browar. I wybacz ale niestety nie jestem tak obeznany i nie znam takich faktów jak Ty...
wojtekr72 pisze:Nie pisz jak nie masz sprawdzonych informacji
krzysztof pisze:+ na stronie Tomka jest 7 przedwojennych kapsli z Grodziska, któe równieŻ powinny się znaleźć w katalogu.
A coś taki niecierpliwy, prędzej czy później znajdą się w katalogu. Wiesz Że takie są, Paweł wie i chyba raczej wszyscy z tego forum.
Nie powiedziałbym, Że niecierpliwy, bo o Wolsztynie i Browarze Rozdół pisałem w tamte wakacje, a o tych sobie przypomniałem, gdy ostatnio przeglądałem stronę Tomka.
Czy Koszalin 84 ma również cyfry na godzinie 6 i 9-tej (oprócz DKF)?? Widzę, że niektórzy właśnie z tymi liczbami uznają za polski, a czy wg katalogu ma on cyfry czy nie?