Carlsberg - Nowe odwrotkowe szaleństwo???
mam 2 nasatępne:
B2EL
K100
+ jeszcze dwa stoją w kolejce na butelce...
Kaktus Twój pomysł jest dobry, ale łatwiej będzie pisać kolejne posty, gdzyż tak od razu widać , że jakiś nowy kod się ujawnił...
B2EL
K100
+ jeszcze dwa stoją w kolejce na butelce...
Kaktus Twój pomysł jest dobry, ale łatwiej będzie pisać kolejne posty, gdzyż tak od razu widać , że jakiś nowy kod się ujawnił...

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Dzieki, dzieki. Ja dzis dorwalem z 10, z czego jeden doszedl do dubletow, a trzy byly takie jak z listy przeslanej z Gdanska. Coraz czesciej sie powtarzaja... Musimy nieco wiecej pic i OGARNIEMY SPRAWE!!! Najwazniejsze, ze Gingersy nas nie interesuja (promocja jak na Reddsach, czyli miliony wzorow natrysnietych drukarka... iglowa? czyms takim) i mozemy spokojnie sie skoncentrowac na Carlsbergach, ktore o zgrozo zaczynaja mi smakowac...
PS. Te 10 nowych to nie na sniadanie, tylko ze spaceru po parku

Kowalsik
Obecnie koło komputera leży ich 8, w pudle z dubletami może się jeszcze ze 2-3 znajdą, a na butelkach, jeszce nie zdjętę są 3 kolejne.Gacka pisze:Prosze Kolegow,o pochwalenie sie,ile ich juz nazbieraliscie.Zauwazylem ze w sasiednich Niemczech,jest takie same zainteresowanie seria z kodami.Kapsle sprzedawane na ebay.de,sa naprawde drogie.Kody chyba znajduja sie na WARSTEINER?
[quote="kaktus292]Kowalsik napisał:
Gdzie ty taki park znalazłeś? U mnie wszystkich straż miejska przegoniła i bankowe miejscówki puste. Zabrali mi moje tereny łowieckie buuu[/quote]
Nie płacz kaktusie, nadal dla Ciebie odkładam, choć byli już inni chętni na Twoje kapsle 8)
3 kolejne kody dla ochłody
DPPS
LSED
K670
Mam nadzieje że jeszcze nie było

DPPS
LSED
K670
Mam nadzieje że jeszcze nie było
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku