...i będę sprzedawane drożej niż piwo.venator24 pisze:Wczoraj Stary Browar Kościerzyna odpisał mi, że niebawem kapsle będą dostępne na Allego.

A tak serio, to obstawiam cenę 4zł.
...i będę sprzedawane drożej niż piwo.venator24 pisze:Wczoraj Stary Browar Kościerzyna odpisał mi, że niebawem kapsle będą dostępne na Allego.
carlsberg pisze:Ja dostałem ostatnio tak (foty dodam w najbliższym czasie do tego posta )
Warsteiner - masa kapsli
Budweiser - kapsle,ety,podkładki
Carlsberg Pl kapsle ety podkł i smycz z Euro2012
Carlsberg Cypr - ety,podkł
Grolsch Holandia-kapsle (Lech HB) etykiety,pare podkładek
Pinta 5 kapsli 2 etykiety
Pivovar Svijany-etykiety
Central Cervejas e Bebidas SAGRES Portugalia-masa kapsli po 4/5 każdego wzoru
Plzensky Prazdroj po 2 kapsle (15 wzorów )
CHIMAY Belgia 5 kapsli (różne sygnatury 3 rodzaje
Mestansky Pivovar - kapsle.ety,podkładki
Primator masa kapsli
Pivovar samson sporo etykiet
Krajan - moja koperta same ety ale sporo
Bernard sporo etykiet
Fullers 6 kapsli Anglia
Van Pur (z Warszawy nadany) -masa kapsli łomży,strzelca,broka...sporo etykiet(moja koperta i znaczek
z Kanady - Creemore Springs - etykiety podkładka
z USA - Deschutes -sporo kapsli
chyba wszystkoogółem powiększyły mi sie sporo zbiory
pozdrawiam
To dostałeś w końcu kapsle czy nie dostałeś?szymon66 pisze:Dziś dostałem kapsle od Pilsner Urquell niestety nie było kapsli,ale dali jakiś kod kreskowy ktoś może mi powiedzieć do czego on jest?
Sory,zakreciłem się.Nie dostałem.goblin pisze:To dostałeś w końcu kapsle czy nie dostałeś?szymon66 pisze:Dziś dostałem kapsle od Pilsner Urquell niestety nie było kapsli,ale dali jakiś kod kreskowy ktoś może mi powiedzieć do czego on jest?
Obiecane zdjęcia. W kopertach były też duble czyli każdy kapsel w 2 sztukachRattus pisze:Nie moge wiecej zdjec dodac, jakis limit. Poznie sprobuje z Portugalii Central Cervejas e Bebidas i ze Slowenii Lasko.
carlsberg dodawałeś,dodawałeś.carlsberg pisze:O co biega że ciągle mam komunikat : przekroczono max przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki - jak nic nie dodałem ....
też tak mam,maila z załącznikiem nie mogę wysłać,bo jest taki komunikat jak wyżej ,mimo iż mam wszystkie załączniki pousuwane .carlsberg pisze:O co biega że ciągle mam komunikat : przekroczono max przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki - jak nic nie dodałem ....
yoreck pisze:też tak mam,maila z załącznikiem nie mogę wysłać,bo jest taki komunikat jak wyżej ,mimo iż mam wszystkie załączniki pousuwane .carlsberg pisze:O co biega że ciągle mam komunikat : przekroczono max przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki - jak nic nie dodałem ....
Ponoć tak jest przy przeglądarce Mozilla.Ponoć.