Seria "olimpijska"
Na piwie "Zdrojowe" z Konstancina chodzi teraz seria kapsli olimpijskich. Czy była ona wśród tych sprzedawanych na allegro? Mam podejrzenie, ze tym butelkują to piwo, gdyż na kontrze jest cośtam o "zebraniu różnych KOLEKCJI".
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2008, 22:22 przez Krzysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Krzysiek zanim napiszesz coś na forum zapytaj się taty... On zawsze wie lepiej od CiebieNa piwie "Zdrojowe" z Konstancina chodzi teraz seria kapsli olimpijskich. Czy była ona wśród tych sprzedawanych na allegro? Mam podejrzenie, ze tym butelkują to piwo, gdyż na kontrze jest cośtam o "zebraniu różnych KOLEKCJI"

z tego co napisał na browar.biz Kibi to chodzi o ta serię
http://allegro.pl/item373609978_373609978.html
Paweł pisze:Krzysiek zanim napiszesz coś na forum zapytaj się taty... On zawsze wie lepiej od Ciebie
yoreck pisze:z tego co napisał na browar.biz Kibi to chodzi o ta serię
Ale o co mam zapytać, o pozwolenie?

Te nasze są bez sygnatury, sama cyferka na XII. Albo tak dobrze się schowała ta sygnatura, że nie mogę znaleźć.

Narazie innych serii nie ma, mam wprost z browaru siatkę kapsli i poza olimpijskimi było tylko kilka czarnych "Polskie Piwo i zwykłe złote niemalowane.

Seboo, chodzi o jedna z tych serii, które chodziły na allegro, a dokładnie o to:
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=38656
http://i25.tinypic.com/rsht9e.jpg (dla ludzi nie zarejestrowanych na broaw.biz)
Koowalsik, mama była na wyjeździe niedaleko Konstancina i ją poprosiłem, by zapytała w browarze o kapsle. Panie z biura przez domofon powiedziały jej, że mają jedynie "takie zwykłe, czerwone i złote", natomiast na pytanie o etykiety stwierdzły, iz nie mogą rozdawać etykiet. Jako, że mama jest dośc uparta w dążeniu do celu, zajrzała od drugiej strony i akurat ładowali piwo na ciężarówkę. Mama zagadała jakiegoś robotnika i przyniósł jej, ale kazał szybko schować, żeby na kamerze sie nie wydało, że dał kapselki. Teraz musze popatrzeć, ile mi brakuje jeszcze.
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=38656
http://i25.tinypic.com/rsht9e.jpg (dla ludzi nie zarejestrowanych na broaw.biz)
Koowalsik, mama była na wyjeździe niedaleko Konstancina i ją poprosiłem, by zapytała w browarze o kapsle. Panie z biura przez domofon powiedziały jej, że mają jedynie "takie zwykłe, czerwone i złote", natomiast na pytanie o etykiety stwierdzły, iz nie mogą rozdawać etykiet. Jako, że mama jest dośc uparta w dążeniu do celu, zajrzała od drugiej strony i akurat ładowali piwo na ciężarówkę. Mama zagadała jakiegoś robotnika i przyniósł jej, ale kazał szybko schować, żeby na kamerze sie nie wydało, że dał kapselki. Teraz musze popatrzeć, ile mi brakuje jeszcze.

Czyli potwierdziło się! Kapsle z serii Renka chodzą na butelkach z Konstancina.
Jestem ciekaw teraz czy Ci co zbierają tylko polskie piwne zaczną ją zdobywać?!
Jestem ciekaw teraz czy Ci co zbierają tylko polskie piwne zaczną ją zdobywać?!

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
- zgrredek
- Kontaktowanie:
Mój brat był dziś w browarze Konstancin. U pani, która zwykle załatwiała te sprawy niczego nie wskórał. Poszedł więc do kierownictwa, ale dostał jedynie 6 sztuk. Próbował przekupić pracownika, ale to też nic nie dało. Pozostaje jedynie kupowanie w sklepach, ale na razie nie widziałem nigdzie w okolicy. Życie towarzyskie pewnie przy tym skorzysta bo sam tego wszystkiego nie wypiję. Wypić dla siebie to dużo, a jeszcze na wymianę... Może skończy się tak, że będę kupował i częstował meneli pod sklepem.
No i szykujcie osobne segregatory na kapsle z Konstancina. Mają być następne serie. Pierwsza w kolejce jest seria szachowa.
No i szykujcie osobne segregatory na kapsle z Konstancina. Mają być następne serie. Pierwsza w kolejce jest seria szachowa.
No właśnie piszę że teraz z tych kapsli to zrobiły sie polskie piwne.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Zwyczajny przekręt panowie, znamy to juŻ z podstawek. Wierzyłem Że to nie dotknie kapsli - a jednak!
Mały browar ma to w d.... jakimi kapslami zamyka te swoje produkty, ale Że to mały browar to ktoś (kto zna naszą chorą miłość do kapsli) a moŻe "lobbować" i chce zarobić na nas, doprowadził do tego Że kilka serii pójdzie na piwach by kapsle "reklamowe", których juz nikt nie kupował na Allegro stały się kapslami "browarnianymi".
Zobaczcie, to jest to samo co z tą czarną niby serią limitowaną na Fortunach z Miłosławia.
Ludzie nie dajcie się wprowadzić w błąd!!!
To nie są kapsle które browar chciał mieć, to są kapsle które ktoś wprowadził poprzez swoje znajomości na piwa z Konstancina po to by na tym zarobić!!
NIE MAM 100% PEWNO¦CI, ale doświadczenie podstawkowicza pozwala mi ostrzec Was NIE POPADAJMY W PARANOJÊ !!
Mały browar ma to w d.... jakimi kapslami zamyka te swoje produkty, ale Że to mały browar to ktoś (kto zna naszą chorą miłość do kapsli) a moŻe "lobbować" i chce zarobić na nas, doprowadził do tego Że kilka serii pójdzie na piwach by kapsle "reklamowe", których juz nikt nie kupował na Allegro stały się kapslami "browarnianymi".
Zobaczcie, to jest to samo co z tą czarną niby serią limitowaną na Fortunach z Miłosławia.
Ludzie nie dajcie się wprowadzić w błąd!!!
To nie są kapsle które browar chciał mieć, to są kapsle które ktoś wprowadził poprzez swoje znajomości na piwa z Konstancina po to by na tym zarobić!!
NIE MAM 100% PEWNO¦CI, ale doświadczenie podstawkowicza pozwala mi ostrzec Was NIE POPADAJMY W PARANOJÊ !!
ALwz kupowali caly czas. a teraz moze troche pojda w gore... I tyle.
A nie jestem przekonany, czy przy kazdym kapslu powinnismy rozwazac intencje jakiejs osoby, ktora spowodowala nakladanie danego kapsla na piwo.
Poza tym... Jak myslisz Miodek, ilekapsli reklamowych wypuszczono? 100 ? 1000? A do zamykania butelek z piwem trzeba dziesiatki, albo setki wiecej... A Browar na tym nie zarobi, bo ilu z nas ma okazje podjechac do Konstancina? 10? 20 gora. niech kazdy kupipo 50 butelek- chyba dla browaru 1000 butelek to jest nic...
A nie jestem przekonany, czy przy kazdym kapslu powinnismy rozwazac intencje jakiejs osoby, ktora spowodowala nakladanie danego kapsla na piwo.
Poza tym... Jak myslisz Miodek, ilekapsli reklamowych wypuszczono? 100 ? 1000? A do zamykania butelek z piwem trzeba dziesiatki, albo setki wiecej... A Browar na tym nie zarobi, bo ilu z nas ma okazje podjechac do Konstancina? 10? 20 gora. niech kazdy kupipo 50 butelek- chyba dla browaru 1000 butelek to jest nic...
Kowalsik