CAN-PACK S. A. poszukuje przewoźników

Kapsle piwne + ogólne dyskusje.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kibi

CAN-PACK S. A. poszukuje przewoźników

#1 Post autor: Kibi »

Otrzymałem mail pod powyższym tytułem.
Trochę tutaj nie na temat, ale może kogoś zainteresuje, jako ciekawostka dotycząca skali działania grupy CAN-PACK. Trzeba oczywiście pamiętać, że CAN-PACK to nie tylko kapsle.
Oto fragmenty maila:
Grupa CAN-PACK jest jednym z najnowocześniejszych technologicznie producentów opakowań na świecie. Swoją silną pozycję na rynku zdobywamy dzięki wysokiej jakości produktom, nowoczesnej, ciągle udoskonalanej technologii wytwarzania oraz zaangażowaniu pracowników Grupy. Połączenie powyższych zalet ze sprawnie funkcjonującym łańcuchem dostaw, spełniającym wysokie wymagania naszych klientów, do grona których należą między innymi Coca-Cola, PepsiCo, Heineken, Carlsberg, SAB, InBev, Mars, Nestle, Tikkurila, daje w efekcie dzisiejszy sukces firmy .
CAN-PACK dostarcza swoje produkty do ponad 35 krajów świata. Do dystrybucji naszych wyrobów wykorzystujemy głownie zestawy przestrzenne o pojemności 120m3, naczepy standardowe oraz kontenery 40' HC oraz 45' PW. Roczne zapotrzebowanie na usługi transportowe, generowane przez nasze fabryki przekracza 100 000 załadunków całopojazdowych...
... przewoźnicy biorący udział w konkursie ofert mają możliwość składania ofert na przewozy z/do Polski jak również z/do fabryk CAN PACK zlokalizowanych w Wielkiej Brytanii, Francji, Hiszpanii, Czech, Słowacji, Rumunii, Ukrainy oraz Rosji
Moje Grolsche już 168 sztuk !!
Moja Coca Cola - 3017 sztuk!

ODPOWIEDZ