Witam!
Generalnie to już kilka kapsli w życiu wydrukowałem i mam jakies o tym pojęcie i polecam tampodruk jako najtańszy sposób. Osobiście polecam tez firmę której ja drukuje ponieważ jakoś tych kapsli jest znacznie wyższa niż pozostałych, bez obrazy. EKA MODEL, namiary na firmę podesłałem na PW!
A firma jest ze Szczecina! Najlepiej wejsc na strone i tam jest namiar! www.eka-model.pl jak dobrze pamietam!
Najlepiej skrzyknąć się w kilka osób pewnie wyjdzie taniej! Nie wykluczam ze do Ankiety 2012 ,drukować bedę kapsel stosowny, więc moze wówczas zorganizować akcje
Istnieje jeszcze możliwość wydruku "etykiety". Ja wykorzystałem tą opcję do zamykania własnego piwa. Na arkuszu 0,25 m^2 folii samoprzylepnej drukuje się za pomocą plotera nadruk jaki ma być na kapslu, następnie wycina po obrysie laserem. Koszt to ok. 50 zł + koszt kapsli.
Chiałem wydrukować etykietkę w kolorze czerwonym,ale drukarka mi coś się pier... Nadruk jest na papierze samoprzylepnym.Moja propozycja-wstawiajcie fotki swoich projektów etykietek na kapsle.
Sorry Kajster95,że się podpiołem pod Twój temat.Nie chciałem zakładać takiego samego.
Jako że oprócz zbierania kapsli piwnych postanowiłem zając się warzeniem własnych piw - nie mogło być inaczej żebym w końcu stworzył kapsel swojego browarku.
PS. Przepraszam że podpinam się pod ten temat, ale nie chciałem tworzyć nowego dla takiej błahostki.
Ale to nie zmienia faktu że źle się prezentują, są ładne i myślałem że to druk. A swoją drogą też bym je chętnie przygarnął
6075 PL
3270 P
x645 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.