To już 19 lat bawimy się w Wielkie Liczenie i coraz nas więcej i coraz jest fajniej

W tym roku pliki zacznę rozsyłać w drugiej połowie grudnia ponieważ jestem na statku i niedam rady wcześniej. Planowane są małe zmiany, najważniejsza to to, że ma to wszystko się odbywać szybciej, tzn. mozolne wklepywanie danych ma zrobić teraz automat!!! Zobaczymy jak to wyjdzie, można powiedziec wersja testowa będzie. Ważne aby niczego w plikach nie zmieniać i wypełniac zgodnie z zasadami! Szczegóły jak wróce do domu, połowa grudnia!
Kapsel wybrany, nie powiem jaki wygrał trudną rywalizację, ciekawiej będzie.W wytwórni kolega zobowiązał sie że do połowy lutego kapsle dostanę więc super!
Oczywiście gdyby ktoś chciał wspomóc akcje zapraszam serdecznie , szczegóły podam na maila! Jak zaznaczyłem w zeszłej Ankiecie, od tego roku osoby wspomagające otrzymają specjalny kapsel GKKK

Na giełdzie w Elblągu nie bedzie mnie, ale bedzie Maciek "GRYM" jakby ktos miał jakies pytania lub wspomaganie chciałby przekazać to również zapraszam!
Osoby które jeszcze nie brały udziału proszę o kontakt pod tym samym mailem zubero@poczta.onet.pl . Należy podać dokładne dane adresowe i wpisac mail do korespondencji, telefon oraz nick z forum! Bez tego nie prześle plików!!!!
Mam nadzieje że w tym roku nie bedzie pech mnie przesladował, i wszystko się uda a same ankiety w marcu beda już u Was !!!!!!

Oczywiscie bedzie tez akcja dla WOŚP! Info dam na forum! Będzie licytowany specjalny kapsel dla Orkiestry z odpowiednim certyfikatem oraz kilka kapsli z poprzednich Ankiet. Oczywiście kasa idzie na dzieciaki!
Jakieś pytania, śmiało albo na maila albo tu na forum, jak nie ja to napewno koledzy odpowiedza !
I zapomniałem, poproszę Admina o przyklejenie tego tematu i uwolnienie poprzedniego, dzięx.
Pozdrawiam
Krzysiek