The Ginger People
Re: The Ginger People
"A gdzie fermentacja?
No a pić trzeba."
No a pić trzeba."
Pewnie będzie takich więcej. Ale w sumie czy to ma jakieś znaczenie?
Może tylko takie czy kapsel idzie do piwnych czy niepiwnych?
Jak zaczynałem zbierać wiele kapsli to ja nawet nie wiedziałem od czego są i trochę tak mi zostało. Zupełnie nieistotne było co znajdowało się w butelce, ja zbieram kapsle!
No ale zdaję sobie sprawę że w birofilistyce to chodzi właśnie o to że to jest coś związanego z piwem. Tylko czy np piwo korzenne "root beer" to idzie do piwnych czy nie? Tam jest nawet jakaś fermentacja. Podpiwek to w katalogu wylądował w piwnych.
Może tylko takie czy kapsel idzie do piwnych czy niepiwnych?

Jak zaczynałem zbierać wiele kapsli to ja nawet nie wiedziałem od czego są i trochę tak mi zostało. Zupełnie nieistotne było co znajdowało się w butelce, ja zbieram kapsle!
No ale zdaję sobie sprawę że w birofilistyce to chodzi właśnie o to że to jest coś związanego z piwem. Tylko czy np piwo korzenne "root beer" to idzie do piwnych czy nie? Tam jest nawet jakaś fermentacja. Podpiwek to w katalogu wylądował w piwnych.
Znak towarzyszy zastrzelonych
Ten Ginger Beer to nie piwo. Root Beer to też nie piwo. Podpiwek to jak najbardziej piwo.
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
... ale ponieważ wyprodukowano w Polsce - pójdzie do niepiwnych. Jeśli ktoś zbiera, rzecz jasna...
Grzegorz & Krzysio
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
-
Ale 590 na kodzie nie ma
Ale ma napisane na etykiecie ,że wyprodukowano w Polsce

- glogowianin
Jeżeli być konsekwentnym to powinien wylądować w katalogu, skoro znalazły tam miejsce piwne eksporty czy nawet kapsel z włoskiego wina z gondolierem.
Jak dla mnie kapsel powinien raczej trafić do katalogu, ale fińskiego.Napój wyprodukowany w Polsce to fakt z tym, że dystrybutorem jest firma Z Finlandii tak jak podano na etykiecie.To tak jak by extra był zamówiony na tamtejszy rynek, nie oznacza to jednak, że mógł trafić na Polski rynek do sklepów że zdrową żywnością.Jest dużo napoi w polskich sieciówkach wyprodukowanych np.w Niemczech i kapsle ie trafiają do katalogu np Aldi.Można by było sporo wypocin o tym Ginger People pisać,każdy pewnie ma swoją opinię.
Napój był obecny w Polsce. Dystrybuowała go jedna z firm polskich. Zamówiłem osobiście i dostałem 4 butelki płacąc przelewem w PLN.
Grzegorz & Krzysio
Nie bardzo rozumiem w czym problem. Z zasady do katalogu wchodzą kapsle z napojów/piw produkowanych w Polsce. Z tego co zrozumiałem GP spełnia ten warunek.