XIII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2006
-
- Kontaktowanie:
XIII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2006
Kończy się już rok 2006, więc zapraszam wszystkich chętnych kolekcjonerów kapsli do udziału w XIII „Wielkim liczeniu kapsli”. Rok wcześniej w ankiecie udział wzięło 49-ciu kolekcjonerów a policzone zostało 257458 kapsli we wszystkich ankietowanych kolekcjach. Mam nadzieję ze „13” nie przyniesie pecha i więcej kolegów zdecyduje się na udział w zabawie.
Przypominam również ze ankieta jest tradycyjnie bezpłatna a wszelkie koszta i mój wolny czas poświęcam z własnej kieszeni i całkowicie dobrowolnie.
Nadesłanie zgłoszenia wiąże się z oczywistą zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celach kolekcjonerskich, czyli umieszczenie ich na ogólnej liście, która trafi do wszystkich biorących udział w zabawie.
Udział w ankiecie wiąże się z zaakceptowaniem wewnętrznych „Zasad udziału w ankiecie kolekcjonerów kapsli”.
Jeśli ktoś nie akceptuje tych zasad, bądź nie zgadza się na umieszczenie Swoich danych na liście, niech po prostu nie przysyła zgłoszenia, bo nie ma to sensu. Ankieta nie jest przymusowa.
Ostateczny i nieprzekraczalny termin nadsyłania zgłoszeń to 20-ty styczeń 2007. Po tym terminie zgłoszenia nie będą zaliczane. Jeśli nie wystąpią jakieś nieprzewidziane problemy, to wyniki ankiety ukazać powinny się do końca stycznia 2007.
Ewentualne pytania lub sugestie proszę kierować na mój e-mail: zubero@poczta.fm
Liczę na dużą ilość zgłoszeń oraz na solidność przy liczeniu.
Przypominam również ze ankieta jest tradycyjnie bezpłatna a wszelkie koszta i mój wolny czas poświęcam z własnej kieszeni i całkowicie dobrowolnie.
Nadesłanie zgłoszenia wiąże się z oczywistą zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celach kolekcjonerskich, czyli umieszczenie ich na ogólnej liście, która trafi do wszystkich biorących udział w zabawie.
Udział w ankiecie wiąże się z zaakceptowaniem wewnętrznych „Zasad udziału w ankiecie kolekcjonerów kapsli”.
Jeśli ktoś nie akceptuje tych zasad, bądź nie zgadza się na umieszczenie Swoich danych na liście, niech po prostu nie przysyła zgłoszenia, bo nie ma to sensu. Ankieta nie jest przymusowa.
Ostateczny i nieprzekraczalny termin nadsyłania zgłoszeń to 20-ty styczeń 2007. Po tym terminie zgłoszenia nie będą zaliczane. Jeśli nie wystąpią jakieś nieprzewidziane problemy, to wyniki ankiety ukazać powinny się do końca stycznia 2007.
Ewentualne pytania lub sugestie proszę kierować na mój e-mail: zubero@poczta.fm
Liczę na dużą ilość zgłoszeń oraz na solidność przy liczeniu.
-
- Kontaktowanie:
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
odp
W tym podliczaniu to chodzi o to że podając swe dane osobowe podajemy również ilośC posiadanych kapsli wraz z dublami..?? czy pojedyncze??
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
-
- Kontaktowanie:
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
odp
ok. ok w XII ankiecie nie uczestniczyłem więc pytam tylko.
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
-
- Kontaktowanie:
- mr-perez
- Kontaktowanie:
Krzysiek , zmień punkt 12 regulaminu, bo napisało Ci się "niepewne" zamiast "niepiwne". I niektórzy mogą naprawdę wpisać niepewne , czyli np. wyblaknięte lub , te które idą do nich Pocztą Polską dopiero i nie wiadomo czy dojdąwzmacniacz pisze:W tym roku podaje my zarówno piwne jak i niepiwne tak aby ciekawiej było.

-
- Kontaktowanie:
Słuszna uwaga juz zmieniamn choć rozesłałem juz do wszystkich ankiety na maila.mr-perez pisze:Krzysiek , zmień punkt 12 regulaminu, bo napisało Ci się "niepewne" zamiast "niepiwne". I niektórzy mogą naprawdę wpisać niepewne , czyli np. wyblaknięte lub , te które idą do nich Pocztą Polską dopiero i nie wiadomo czy dojdą
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Skończyło się miejsce w folderze na załączniki, problem naprawiony 
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie! (W załączniku)

Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie! (W załączniku)
- Załączniki
-
- ankieta.zip
- (38.86 KiB) Pobrany 210 razy
-
- Kontaktowanie:
- zgrredek
- Kontaktowanie:
Jest w ankiecie taki punkt:
"5. ODCIENIE – Czy zaliczasz jako różne kapsle, dwa takie same kapsle różniące się różnymi odcieniami tego samego koloru, spowodowane działaniem czynników zewnętrznych lub drobnym błędem drukarskim."
Nie wiem jak na to odpowiedzieć. Nie uznaję odcieni spowodowanych działaniem czynników zewnętrznych. Uznaję natomiast odcienie spowodowane błędami drukarskimi. Co to znaczy "drobny błąd"? Nie umieszczałem dotąd w ankiecie odcieni, które nie były uwidocznione w katalogu. Czy może powinienem?
"5. ODCIENIE – Czy zaliczasz jako różne kapsle, dwa takie same kapsle różniące się różnymi odcieniami tego samego koloru, spowodowane działaniem czynników zewnętrznych lub drobnym błędem drukarskim."
Nie wiem jak na to odpowiedzieć. Nie uznaję odcieni spowodowanych działaniem czynników zewnętrznych. Uznaję natomiast odcienie spowodowane błędami drukarskimi. Co to znaczy "drobny błąd"? Nie umieszczałem dotąd w ankiecie odcieni, które nie były uwidocznione w katalogu. Czy może powinienem?
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
odp
ankieta miejscami jest nie precyzyjna:)
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
Maciek jak chce to się wszystkiego uczepi
, ja myślę, że wszystko jest precyzyjnie napisane, wystarczy tylko przeczytac ze zrozumieniem.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
-
- Kontaktowanie:
Re: odp
Dość mocne jest to stwierdzenie, proszę o rozwiniecie tej tezy. Najlepiej na mojego maila zubero@poczta.fm. Przechowuje w formie drukowanej wszelkie opinie w kwestii ankiety.KOLEKCJONER pisze:ankieta miejscami jest nie precyzyjna:)
-
- Kontaktowanie:
Oj bracie, tu mnie zdziwiłeś. Wystarczy ze przeczytasz dokładnie to co wypociłem w tych plikach jakie otrzymałeś. Prościej chyba niemożna. Nikomu nie narzucam się z tą ankietą. Jeśli Ci przeszkadza to co napisałem w kwestii odcieni wykreśl słowa które są po przecinku za wyrazem "koloru" i po kłopocie. Odcień to odcień.P-Oset pisze:Jest w ankiecie taki punkt:
A sama ankieta ma pokazywac co masz w swojej kolekcji a nie to co jest w katalogu. To dwie zupełnie rózne rzeczy.
-
- Kontaktowanie: