Dzięki Andrew

Kapsle piwne + ogólne dyskusje.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bajek
Kontaktowanie:

Dzięki Andrew

#1 Post autor: Bajek »

Proszę nie przesuwać nigdzie tego tematu, naprawdę proszę.

Dziękuję Ci bardzo Andrzej. Zaufałem Ci. Dałem Ci dostęp do mojego konta na Allegro. Wystawiłeś gry, a teraz odmawiasz ich wysłania i jeszcze wyzywasz gościa??? Ten zaraz do mnie zadzwonił. Odebrała moja mama. Co usłyszałem??? Do Wakacji koniec z kapslami, koniez z internetem, koniec z Allegro, koniec zupragnionymi feriami w Zakopanem, KSIĄŻKA.

Chce ktoś moją kolekcję???

Jak tak to piszcie przz pocztę. bbo nie będę miał dostępu do neta. Poczekam miesiąc, może 2. I może sprzedam, może i nawet rozdam to wszystko. pół roku pracy, maili, znajomości, 300 zł wrzucone w kapsle, dni spędzone nad pisaniem stron internetowych. Wszystko dla zwykłych kawałków blachy. I wszystko za przeproszeniem poszło się jebać prze 1 głópią grę za 10 zł :/

Pozdr. i dzięki Wszystkim z którymi się wymieniałem, kupowałem. Dzięki wszystkim którzy wysłali mi darmówki. Dzięki za znajomość Daniel, Wojtek, Kamil, Marcin. Dzięki za wszystko. Wesołych swiąt.

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Kontaktowanie:

#2 Post autor: wismat »

Bardzo mi przykro Bartek :( :( . I nawzajem wesołych świąt.
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich

Awatar użytkownika
KOLEKCJONER
Kontaktowanie:

odp

#3 Post autor: KOLEKCJONER »

Było wytłumaczyć rodzicom...Wiśnia po co tyle razy piszesz?? co zamierzasz zrobić z kolekcją??
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. :)
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

barann

#4 Post autor: barann »

Jak koniecznie chcesz coś przesłać to wal śmiało. :mrgreen: :mrgreen:

Wiśnia - rozumiemy Twoje współczucie, ale bez przesady :mrgreen: (raz wystarczy chociaż wiem, że to kłopot z forum.)

idziol

#5 Post autor: idziol »

tez wspolczuje :(

nie nabijac :rotfl:

a co zrobisz z kapslami???

Awatar użytkownika
KOLEKCJONER
Kontaktowanie:

odp

#6 Post autor: KOLEKCJONER »

Poza tym powinieneś wiedzieć że konto Allegro jest indywidualne (powinieneś mieć 18 lat) wpisujesz tam swoje dane, a dajesz hasło i użyczasz konta dla gościa?? Tak się nie robi.. Tak samo jakbyś od konta bankowego dał pin i kartę..:/

Kapselki chętnie i mile widziane :) Wyrazy współczucia..
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. :)
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

danio_145
Kontaktowanie:

#7 Post autor: danio_145 »

KOLEKCJONER pisze:Kapselki chętnie i mile widziane
Ludzie opamiętajcie się :O Bartek kolekcji nie rozdawaj. Wrócisz do kapsli i będzie dobrze. Pogadaj z mamą. Rozmawiałem z tobą już na ten temat.

Niestety musze przyznać, że ze mną Andrzej też zagrał nie fair. Wystawiłem mu aukcje, dostał kasę, a kapsle wysłał dopiero po 21 dniach po moim upomnieniu :/ Naszczeście skończyło się tylko na 2 neutralnych....
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!

Gacka

#8 Post autor: Gacka »

Kolejny kolekcjoner,ktoremu dostalo sie od kolekcjonera blach- ANDREW. Ilu jeszcze trzeba...Za kazdym razem kiedy slysze o nim,serce mnie boli,ze jest wsrod Nas...Ostatnio jeszcze 1 kolekcjoner pisal do mnie,ze kiedy byl mlody,takze zostal oszukany przez tego typa.Bartku po co z nim wogole korespondowales??? Jest o nim osobny temat,szkoda ze nie czytales,pewnie wiedzialbys z kim masz do czynienia.Przeciez jemu nie mozna ufac,sluchac,czytac jego listow,a co dopiero zawierac jakichs umow,wymieniac kapsli...Odseparowalem sie od niego,i mam spokoj.Niestety zyje w scislym kregu ludzi,wciaz musze o nim sie czegos dowiedziec,niestety nic nowego,ze np sie zmienil...
Wks Slask! Kocham kapsle!

Gacka

#9 Post autor: Gacka »

"Kłamie jak najęty i uzywa takiego słownictwa że uszy więdną.
Zupełnie jak kilku naszych kolegów pare lat temu". Pamietam jednego,i do dzis nie moge dojsc do siebie..." To bylo o kims innym,ale kolekcjoner blach sie odezwal - "a ja myślę, że iż w tym przypadku to chyba i także chodziło o mnie
o mnie sprzed 4 lat ;-)
pzdr.". Czyzby Bartek, 4 lata temu wpadl w macki Andrew...

Awatar użytkownika
Bajek
Kontaktowanie:

#10 Post autor: Bajek »

Mam jeszcze 4 dni na uregulowanie wszystkich spraw. Jeden gość wystawił mi pozytywa i ja mu też. I na tym się zakończyło. Drugi chce dać 30 zł, pomimo że cena to 10, trzeci, ten co dzwonił zgłasza mnie do allegro. A 4 już podobno się dogadał, a teraz nie mogę złapać z Anrew kontaktu :(

Danio, masz rację. Od wakacji znowu zaczynam, a może krócej. Odbije się jakoś. :)

ps. Wtedy to ja będę liczył na darmówki :)

Gacka

#11 Post autor: Gacka »

Awatar użytkownika
lendoo
Kontaktowanie:

#12 Post autor: lendoo »

Bajek twoja mama musi być ostra. :) Tylko czego dawałeś hasło jemu do swojego konta?
Gdyby chciał sobie sprzedawać to chyba nie problem założyć konto...

Wierzę w Ciebie, jeszcze przełamiesz lody i znowu będziesz mógł się cieszyć tym wspaniałym hobby. :wink:
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.

Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.

idziol

#13 Post autor: idziol »

Grabowski Bartosz pisze:Mam jeszcze 4 dni na uregulowanie wszystkich spraw. Jeden gość wystawił mi pozytywa i ja mu też. I na tym się zakończyło. Drugi chce dać 30 zł, pomimo że cena to 10, trzeci, ten co dzwonił zgłasza mnie do allegro. A 4 już podobno się dogadał, a teraz nie mogę złapać z Anrew kontaktu :(

Danio, masz rację. Od wakacji znowu zaczynam, a może krócej. Odbije się jakoś. :)

ps. Wtedy to ja będę liczył na darmówki :)
tak trzymac

JJaq

#14 Post autor: JJaq »

Powiedz że Ci się na konto włamał ale chyba jest już za późno

danio_145
Kontaktowanie:

#15 Post autor: danio_145 »

Grabowski Bartosz pisze:Danio, masz rację. Od wakacji znowu zaczynam, a może krócej. Odbije się jakoś.
Naprawdę szkoda by było abyś zrezygnował. A mama jak to mama, wkurzyła się ale nie ma co się jej dziwić, w końcu jakby co to ona odpowiada prawnie. A myślę, że z czasem złagodzi karę ;) Trzymaj się:)
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Kontaktowanie:

#16 Post autor: wismat »

Grabowski Bartosz pisze:Od wakacji znowu zaczynam, a może krócej. Odbije się jakoś.
I oto chodzi! :) Wszystko wróci do normy :)
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich

Awatar użytkownika
mr-perez
Kontaktowanie:

#17 Post autor: mr-perez »

Grabowski Bartosz pisze:Do Wakacji koniec z kapslami, koniez z internetem, koniec z Allegro, koniec zupragnionymi feriami w Zakopanem, KSIĄŻKA.
Bartek współczuję Ci, rozumiem Twoje rozgoryczenie...ale jestem pewny , że mama puści Cię jednak do tego Zakopanego :P . Za kilka dni nerwy jej przejdą. Daj numer telefonu, wstawimy się za Tobą.

I przez takie głupstwo chcesz zaniechać zbierania kapsli :O . No co Ty :/ .

Awatar użytkownika
Mr Cinx

#18 Post autor: Mr Cinx »

Andrzejek też chciał ode mnie numer do Allegro, że niby wystawić jakieś aukcje...Nie mogę, żal mi tego buraka z Lublina....skończona dwulicowa żmija...nie wiem jego podnieca oszukiwanie ludzi ??
Bartek, mama na pewno zrozumie sytuację i od nowego roku będziesz znów na forum. :) A o rezygnowaniu ze zbierania nawet nie myśl, przed Tobą jeszcze masę wymian no i liczę że zobaczę Grabowskiego Bartka w ankiecie na ten rok.
Trzymaj się młody, mam nadzieję że jakoś uda Ci się na GG wejść. :)

PS: Ciekawe ile osób będzie się chciało z Anrusiem wymienić teraz ??
"Live as you will die today,
Dream as you will live forever"

cinx1990cinx@gmail.com - MÓJ EMAIL

Awatar użytkownika
Mr Cinx

#19 Post autor: Mr Cinx »

barann pisze:Jak koniecznie chcesz coś przesłać to wal śmiało.
KOLEKCJONER pisze:Kapselki chętnie i mile widziane Wyrazy współczucia..
Jeśli chcieliście być śmieszni to wam nie wyszło :/

Awatar użytkownika
AnDrEw
Kontaktowanie:

#20 Post autor: AnDrEw »

Fakt,głupio wyszło. Wystawiłem u kolegi gry na PS, zapomniałem dać ceny minimalnej,a cena mnie nie satysfakcjonowała, więc chciałem jakoś "zaoszczędzić" , później jakiś koleś zaczął wydzwaniać i straszyć iż zablokuje koledze konto. Za to Cie bardzo przepraszam, zaufałeś mi a ja narobiłem Ci samych kłopotów, aczykolwiek postanowiłem iż całą winę wezmę na siebie, gry poopłacam z własnej kieszeni i powysyłam, tak abyś żadnych nieprzyjemności z tej okazji już nie miał.
Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii

czebrys

#21 Post autor: czebrys »

Niestety nieprzyjemności już są...

Awatar użytkownika
Bajek
Kontaktowanie:

#22 Post autor: Bajek »

AnDrEw pisze:Fakt,głupio wyszło. Wystawiłem u kolegi gry na PS, zapomniałem dać ceny minimalnej,a cena mnie nie satysfakcjonowała, więc chciałem jakoś "zaoszczędzić" , później jakiś koleś zaczął wydzwaniać i straszyć iż zablokuje koledze konto. Za to Cie bardzo przepraszam, zaufałeś mi a ja narobiłem Ci samych kłopotów, aczykolwiek postanowiłem iż całą winę wezmę na siebie, gry poopłacam z własnej kieszeni i powysyłam, tak abyś żadnych nieprzyjemności z tej okazji już nie miał.
Tego 1 gościa już zostawmy, z 2 załatwiłem sprawę. Proszę tylko o to,a by pozostałe 2 osoby były zadowolone z transakcji. To wszystko czego oczekuję. Sory za ten temat, bo to wyszło tak jakbyś był kryminalistą, ale to emocje. Nie wiedziałem co robić. I odreagowałem w ten sposób. Trudno. Stało się. Mam jescze neta przez kilka dni, potem będę wpadał do kafejki, także raz na 2-3 dni coś napiszę. Mam nadzieję że po tym poście twoja opinia trochę się polepszy. Poprostu nie wytrzymałem i musiałem się wyrzyć. Sorry.

Gacka

#23 Post autor: Gacka »

A za co Ty przepraszaswz?! Zaraz wyjdzie,ze to Twoja wina...Daj spokoj chlopie,zachowal sie jak bydle,i tyle.

Awatar użytkownika
Bajek
Kontaktowanie:

#24 Post autor: Bajek »

Może niektórzy tak uważają. Wyjaśniliśmy sobie tę sprawę, a teraz chce zrezygnować z kolekcji. Nie chcę być uważany za kogoś kto pozbawił innego kolekcjonera chęci do zbierania. A On chce teraz zrezygnować. To nie o to chodzi. Zdarzają mu się wpadki, ale ogólnie gdy ktoś się z Nim wymieniał to czy były jakieś problemy???

barann

#25 Post autor: barann »

Mi się zdaje, że Andrzejowi już trochę wcześniej się kapsle odwidziały. I nie zgrywaj chodzącej porażki bo to nie ma raczej sensu. Stało się i tyle.

Awatar użytkownika
AnDrEw
Kontaktowanie:

#26 Post autor: AnDrEw »

barann pisze:Mi się zdaje, że Andrzejowi już trochę wcześniej się kapsle odwidziały. I nie zgrywaj chodzącej porażki bo to nie ma raczej sensu. Stało się i tyle.

Jesteś jasnowidzem ?! super ! co mnie czeka w 2007 roku baranie? a ty rzeczywiście nie masz, za co przepraszać,to ja tutaj zawiniłem.
Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii

danio_145
Kontaktowanie:

#27 Post autor: danio_145 »

AnDrEw pisze:baranie?
Przypadkiem czy celowo brakło tu jednego "n"??
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!

Awatar użytkownika
Mr Cinx

#28 Post autor: Mr Cinx »

danio_145 pisze:
AnDrEw pisze:baranie?
Przypadkiem czy celowo brakło tu jednego "n"??
Spytajmy JJaga, on jest forumową wróżką :)

barann

#29 Post autor: barann »

Tylko Andrzej nie bij mocno, święta idą. To był normalnie pocisk po którym chyba roześlę swoją kolekcję.

Gacka

#30 Post autor: Gacka »

Odseparowac go od Nas i tyle.Klamie,oszukuje,i ostatnio przewala Kolegow. Czasami zaluje ze jest tylko gowniarzem,a nie mezczyzna...

ODPOWIEDZ