witam
witam
Witam ! Cztery miesiące temu znalazłem w szufladzie kilkanaście kapsli z okolic 2000 roku . I już tu zostanę ! Udało mi się zebrać do tej pory ok . 1700 kapsli (część jeszcze nie skatalogowana) polskich i zagranicznych (niepiwne nie wyrzucam).
Re: witam
Witaj,
Jak na 4 miesiące to niezła kolekcja.
Pozdrawiam, Krzysztof
Jak na 4 miesiące to niezła kolekcja.
Pozdrawiam, Krzysztof
Poszukaj na giełdzie kolegów w zielonych koszulkach z logo ZK on Tour.
To kolekcjonerzy kapsli z Warszawy i okolic.
Jeśli się nam przedstawisz możesz liczyć na jakiś pakiet powitalny
.
To kolekcjonerzy kapsli z Warszawy i okolic.
Jeśli się nam przedstawisz możesz liczyć na jakiś pakiet powitalny

Wszystko zależy od tego, co zbierasz? Kapsle polskie, zagraniczne, wszystkie,....
Większość zaczyna podnosząc kapsle z ziemi. Uzbierasz w ten sposób ze 20% całej kolekcji....
Zanim odwiedzisz portale, na których sprzedają kapsle - proponuję spotkać się z innymi kolekcjonerami na giełdach lub spotkaniach w mieście, skąd pochodzisz. Czasem jest tak, że na portalach są kapsle po kilkanaście - kilkadziesiąt złotych, a można je znaleźć pod nogami na spacerze....
Większość zaczyna podnosząc kapsle z ziemi. Uzbierasz w ten sposób ze 20% całej kolekcji....
Zanim odwiedzisz portale, na których sprzedają kapsle - proponuję spotkać się z innymi kolekcjonerami na giełdach lub spotkaniach w mieście, skąd pochodzisz. Czasem jest tak, że na portalach są kapsle po kilkanaście - kilkadziesiąt złotych, a można je znaleźć pod nogami na spacerze....
Grzegorz & Krzysio
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Cześć, napisz jeszcze z jakiego miasta albo regionu bo może masz kolekcjonerów blisko i ktoś Cię wspomoże na start 

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.