to się wciągaj,ale tak a by wątroba dała radęarastronis pisze:Cześć, mam na imię Damian. Pochodzę ze Śląskiego miasta jakie są Gliwice. Kolekcjonuje Kapsle Piwne jak i niepiwne Polskie jak i Zagraniczne, moja kolekcja jest niewielka lecz z czasem myślę że będę rósł w siłę i będę posiadał coraz rzadsze kapsle w mojej kolekcji. Kolekcjonowaniem zainteresowałem się od kolegi który zaczął zbierać rok temu kapsle Piw Tylko tych które sam wypił, tak się w to wciągnąłem że nie mogę przestać. Niestety moja kolekcja na razie liczy tylko 140 kapsli ale będzie okpozdrawiam wszystkich forumowiczów
yoreck czepiasz się wszystkich dlaczego piszę wielką literą lub małą a sam piszasz "aby" oddzielnie.yoreck pisze:to się wciągaj,ale tak a by wątroba dała radęarastronis pisze:Cześć, mam na imię Damian. Pochodzę ze Śląskiego miasta jakie są Gliwice. Kolekcjonuje Kapsle Piwne jak i niepiwne Polskie jak i Zagraniczne, moja kolekcja jest niewielka lecz z czasem myślę że będę rósł w siłę i będę posiadał coraz rzadsze kapsle w mojej kolekcji. Kolekcjonowaniem zainteresowałem się od kolegi który zaczął zbierać rok temu kapsle Piw Tylko tych które sam wypił, tak się w to wciągnąłem że nie mogę przestać. Niestety moja kolekcja na razie liczy tylko 140 kapsli ale będzie okpozdrawiam wszystkich forumowiczów
Dlaczego w środku zdania piszesz wielką literą?Można napisać kapsle piwne ... polskie i zagraniczne .itd
Rok ma 365 dni więc jest to dokładnie 2,6 piwa dziennie, czy jest to dużo? Zależy ile osób pije te piwa.wersa pisze:Za rok 140 kapsli? To nerki muszą przefiltrować średnio 4 piwa dziennie. My nie zbieramy na wyścigi. Witaj.
Dobrze by było abyś wypowiadał się tylko o sobie ,a nie za wszystkich. Z szacunku dla starszych powinieneś napisać Yoreck.juras_yyy pisze:yoreck czepiasz się wszystkich dlaczego piszę wielką literą lub małą a sam piszasz "aby" oddzielnie.yoreck pisze:to się wciągaj,ale tak a by wątroba dała radęarastronis pisze:Cześć, mam na imię Damian. Pochodzę ze Śląskiego miasta jakie są Gliwice. Kolekcjonuje Kapsle Piwne jak i niepiwne Polskie jak i Zagraniczne, moja kolekcja jest niewielka lecz z czasem myślę że będę rósł w siłę i będę posiadał coraz rzadsze kapsle w mojej kolekcji. Kolekcjonowaniem zainteresowałem się od kolegi który zaczął zbierać rok temu kapsle Piw Tylko tych które sam wypił, tak się w to wciągnąłem że nie mogę przestać. Niestety moja kolekcja na razie liczy tylko 140 kapsli ale będzie okpozdrawiam wszystkich forumowiczów
Dlaczego w środku zdania piszesz wielką literą?Można napisać kapsle piwne ... polskie i zagraniczne .itd
??? Matematyka na poziomie około 5 klasy pozwala policzyć iż 140:365=0,38 butelijuras_yyy pisze:Rok ma 365 dni więc jest to dokładnie 2,6 piwa dziennie, czy jest to dużo? Zależy ile osób pije te piwa.wersa pisze:Za rok 140 kapsli? To nerki muszą przefiltrować średnio 4 piwa dziennie. My nie zbieramy na wyścigi. Witaj.