krzysio i grzegorz
krzysio i grzegorz
Witamy wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Grzegorz i wraz z synem Krzysiem zbieramy kapsle polskie z sygnaturami.
Zbieramy od tego roku. W czerwcu przekroczyliśmy 500 sztuk, a w lipcu dobiliśmy
do 870 sztuk. Segregujemy nasz zbiór podłóg Katalogu kapsli.
Jesteśmy zainteresowani wymianą kapsli. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś giełdzie...
Mam na imię Grzegorz i wraz z synem Krzysiem zbieramy kapsle polskie z sygnaturami.
Zbieramy od tego roku. W czerwcu przekroczyliśmy 500 sztuk, a w lipcu dobiliśmy
do 870 sztuk. Segregujemy nasz zbiór podłóg Katalogu kapsli.
Jesteśmy zainteresowani wymianą kapsli. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś giełdzie...
Grzegorz & Krzysio
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Re: krzysio i grzegorz
krzysio pisze:Mam na imię Grzegorz i wraz z synem Krzysiem zbieramy kapsle polskie z sygnaturami.

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

krzysio pisze: Mam na imię Grzegorz i wraz z synem Krzysiem zbieramy kapsle polskie z sygnaturami.

A to czemu. Topic nazywa się "przywitaj się", w treści jesto powitanie....chinet pisze: No w pierwszej chwili myślałem, że sobie jaja robicie.
Czy "Joł braders" było by bardziej na miejscu? (żart)?
Grzegorz & Krzysio
Sorki, to nie do Was
. Mamy na forum już jednego Grzegorza i jego syna Krzysia
. Obaj zbierają kapsle od wielu lat.
PS. Witam drugiego Grześka i Krzyśka

PS. Witam drugiego Grześka i Krzyśka

Jestem trollem 

Ok. To takie piękne imiona...... 

Grzegorz & Krzysio
Jasne, należy się wam wyjaśnienie.
Ja też mam na imię Grzegorz i wraz z moim synem Krzyśkiem zbieramy polskie kapsle piwne, uwzględniając sygnatury.
Mamy dwie osobne kolekcje, dzisiaj większe od waszej, ale tak nie musi być zawsze.
Wasz zbiór rozrasta się bardzo dynamicznie i wkrótce możecie nas dogonić.
Przy okazji: w gronie kolekcjonerów kapsli z Warszawy i okolic spotykamy się raz w miesiącu (najczęściej w ostatni czwartek miesiąca) w celach towarzysko - kolekcjonerskich.
Zapraszamy na takie spotkanie - wystarczy śledzić temat "Zielone Kartki". Chętnie przyczynimy się do powiększenia waszej kolekcji.
Ja też mam na imię Grzegorz i wraz z moim synem Krzyśkiem zbieramy polskie kapsle piwne, uwzględniając sygnatury.
Mamy dwie osobne kolekcje, dzisiaj większe od waszej, ale tak nie musi być zawsze.
Wasz zbiór rozrasta się bardzo dynamicznie i wkrótce możecie nas dogonić.
Przy okazji: w gronie kolekcjonerów kapsli z Warszawy i okolic spotykamy się raz w miesiącu (najczęściej w ostatni czwartek miesiąca) w celach towarzysko - kolekcjonerskich.
Zapraszamy na takie spotkanie - wystarczy śledzić temat "Zielone Kartki". Chętnie przyczynimy się do powiększenia waszej kolekcji.
Dzięki za zaproszenie i wyjaśnienia. Jestem przekonany, że spotkamy się kiedyś. Postaram się zabrać ze sobą przyjaciela, który nas wciągnął w to hobby, a zbiera ze swoim synem od ponad 3 lat ( tam jest tata Marcin oraz Xawery ). Też mieszka w Warszawie.
Grzegorz & Krzysio