Cena jaka mnie interesuje to 4 zł/szt, możliwa wysyłka lub (jeśli nic się nie skomplikuje) także odbiór osobisty na giełdzie w Tychach.
PS. możliwa także zamiana na polskie kapsle piwne lub z niemieckich serii Karamalz

EDIT. Zostało 45 stron
A nie zgadles, przeszedlem na szafke z polkami, polki dorobilem i zaadaptowalem czesc regalu z Ikei, na ktorym akurat wczesniej trzymalem segregatory, ale teraz wejdzie tam troche wiecej kapslicaralinus pisze:pewnie przeszedł na 40 - zgadłem ?
Kolejnych 20 szt jest juz wstepnie zarezerwowanych przed Toba, wiec zostaloby Ci 25 szt, chyba ze sie wycofa to dam znaczagul pisze:Mogę zarezerwować 40 stron do końca tygodnia ?
Edit: Jak z przekładkami ?
Zagul był przed Tobą więc ma pierwszeństwo. Na chwilę obecną wszystkie są już zarezerwowanepawlosek12 pisze:25 biorę
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
krawat40 pisze:Tym co się nie załapali mogę podać www. gdzie są nieco droższe bo po 5zł z przekładkami. Zestaw 20szt + przekładki = stówka + 8zł wysyłka
Bo nie wiem czy mogę reklamować?
mozna powiedziec ze juz poszly, wiec zostalo Ci ostatnie 25 sztzagul pisze:Chmu, do kiedy jest zarezerwowane to 20 sztuk?
A ile masz do nich przekładek ?chmu pisze:mozna powiedziec ze juz poszly, wiec zostalo Ci ostatnie 25 sztzagul pisze:Chmu, do kiedy jest zarezerwowane to 20 sztuk?
nawet nie wiem, ale większość z tych przekładek ma poprzerywane te oczka do segregatorazagul pisze:A ile masz do nich przekładek ?
10 już zarezerwowanych, zostało 15 sztuk, wszystkie z przekładkami, jesteś zainteresowany?pawlosek12 pisze:Masz jeszcze jakieś strony na kapsle.