KPALE NA WYMIANE .
KPALE NA WYMIANE .
cześć narazie mama tylko byle na wymiane to jest link :
www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/kapslewymiana.JPG
Jesli ktoś by chciał prosze pisac na gg lub mailem .
www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/kapslewymiana.JPG
Jesli ktoś by chciał prosze pisac na gg lub mailem .
Przepraszam !!!
Sorki ale porabały mi się stronki i tamta nie chodzi ale ta juz będzie chodziła :
www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/skannr1.JPG
Czekam na osoby chętne do wymiany .

www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/skannr1.JPG
Czekam na osoby chętne do wymiany .

Nopwa stronka !!!!!
To jest nowa stronka kapsli na wymiane . Proszę powiększyc stronkę .
www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/4.JPG
Prosze wchodzić na moją nową stronke z kapslami na wymianę .
Z góry dziękuje pradel .
www.republika.pl/moja_kolekcja_kapsli/4.JPG
Prosze wchodzić na moją nową stronke z kapslami na wymianę .
Z góry dziękuje pradel .
Jest to zbiór skanów ze strony www.kapsle.xon.pl więc jakośc kapsli może iść na + jak i na -
Nie rozumiem problemu..niektórych ludzi.
Kłócicie się kurde kto ma tego czy tego fotki na stronce....przecież to bez sensu
Wszyscy zbieramy kapsle. Jesteśmy jak jedna wielka rodzina.
A to że ktoś je wykorzysuje to powininście sie cieszyć, bo wasze fotki mają poparcie i się poodobaja. Nie róbmy głupich problemów.
Kłócicie się kurde kto ma tego czy tego fotki na stronce....przecież to bez sensu
Wszyscy zbieramy kapsle. Jesteśmy jak jedna wielka rodzina.
A to że ktoś je wykorzysuje to powininście sie cieszyć, bo wasze fotki mają poparcie i się poodobaja. Nie róbmy głupich problemów.
Chelsea We Love You....Blue is the colour
FC CHELSEA is the best in the world yeahhh
Cinx chyba nie rozumiesz ile pracy i czasu zajmuje zrobienie zdjęć 10 000 kapsli (tyle mam lub miałem u siebie w kolekcji)??
Pozniej, kiedy ktoś tak po prostu sobie je kopiuje i widzi to autor skanów, to bardzo niemiłe uczucie.
Nie zdajecie sobie sprawy ile pracy trzeba poświęcić, aby takie forum jak te w ogóle działało, wy siadacie codziennie przed komputerem, wchodzicie na strone i nic was więcej nie obchodzi...
Dlatego nie lubie jak ktoś korzysta z mojej pracy bez zapytania sie czy mu wolno - wymagam tylko tej jednej rzeczy! Jeszcze nikomu nie odmówiłem i nie odmówię - chce ułatwiać ludziom zbieranie kapsli i "nie robie głupich problemów".
Pozniej, kiedy ktoś tak po prostu sobie je kopiuje i widzi to autor skanów, to bardzo niemiłe uczucie.
Nie zdajecie sobie sprawy ile pracy trzeba poświęcić, aby takie forum jak te w ogóle działało, wy siadacie codziennie przed komputerem, wchodzicie na strone i nic was więcej nie obchodzi...
Dlatego nie lubie jak ktoś korzysta z mojej pracy bez zapytania sie czy mu wolno - wymagam tylko tej jednej rzeczy! Jeszcze nikomu nie odmówiłem i nie odmówię - chce ułatwiać ludziom zbieranie kapsli i "nie robie głupich problemów".
Szanuje twój wkład w tę Syzyfową robotę.
Na pewno się różnimy.
Ja gdybym miał skaner i umiejętności robienia stronek też bym swoją zrobił.
Nie czułbym sie źle gdyby ktoś używał moich fotek.
Ale jesteśmy inni, tzn inni jeśli chodzi o charaktery.
Ale nic nie szkodzi, jak chcesz aby Cię pytano o zgodą to dobrze, dla mnie to żaden problem.
Więc Pawle, mogę uzywać Twoich zdjęć, z Twojej stronki do tworzenia fotek swojej kolekcji na moim komputerze ???, może keidyś ujrzy światła dzinnego "interentowego" ?? 
Na pewno się różnimy.
Ja gdybym miał skaner i umiejętności robienia stronek też bym swoją zrobił.
Nie czułbym sie źle gdyby ktoś używał moich fotek.
Ale jesteśmy inni, tzn inni jeśli chodzi o charaktery.
Ale nic nie szkodzi, jak chcesz aby Cię pytano o zgodą to dobrze, dla mnie to żaden problem.

rozumiemPaweł pisze:Cinx możesz używać czegokolwiek zechcesz. Chodzi mi tylko o to że ktoś zasygnalizuje mi że pożycza sobie obrazki z mojej strony i to wszystko - chcę po prostu wiedzieć w jakich celach są używane.