Nasza Paczka forumowa
Kurczę nie mogę znaleźć tego głupiego papierka.
Jako, że paczka zaginęła z mojej winy postanowiłem, że jakoś ja odbuduje... Jako, że sam nie mam za dużo dubli to pomyślałem, że przesłał bym komuś kasę np. 50 zł i kupił by coś na najbliższej giełdzie i zrobił nową paczkę. Teraz to na potwierdzenie kupię sejf... Gorzej jak zapomnę kodu... Pomoże ktoś z tym kto jeździ na giełdy?

Klub Żużlowy Orzeł Łódź
Mój setny post : Pią Gru 19, 2008 09:11
Hm, moim zdaniem to, że paczka zaginęła niekoniecznie jest winą tylko Visto, prawda ?
Każdy powinien np. dorzucić swoje 5zł do nowej paczki i w ten sposób nie obciąży to zbytnio budżetu innych, a przede wszystkim będą nowe kapsle, które zakupi się na giełdzie.
Ale to tylko mój mały pomysł. Zupełnie subiektywny ;]
Każdy powinien np. dorzucić swoje 5zł do nowej paczki i w ten sposób nie obciąży to zbytnio budżetu innych, a przede wszystkim będą nowe kapsle, które zakupi się na giełdzie.
Ale to tylko mój mały pomysł. Zupełnie subiektywny ;]
-
- Kontaktowanie:
Tak myślę...
Przyznam, że na forum zaglądam strasznie rzadko, a jeśli już zaglądam to nie loguje się i wchodzę w ten temat i szukam nowych wpisów. Nadal zamierzam reaktywować paczkę... Zawiodłem was i chce to naprawić... Przyznam, że jakoś po tym incydencie straciłem zapał do zbierania, ale kapsle zamierzam zachować, może kiedyś zapał wróci... Wspominaliście o pomocy, ale jakoś nikt nie pociągnął tego tematu... Myślałem o tym, żeby gdy będzie jakaś najbliższa giełda przesłać przed nią komuś kasę na zakup kapsli i założenie od nowa paczki... Ile kasy by było potrzeba i kto byłby chętny... Proszę o wiadomość na gg... (często jestem niewidoczny)...
Przyznam, że na forum zaglądam strasznie rzadko, a jeśli już zaglądam to nie loguje się i wchodzę w ten temat i szukam nowych wpisów. Nadal zamierzam reaktywować paczkę... Zawiodłem was i chce to naprawić... Przyznam, że jakoś po tym incydencie straciłem zapał do zbierania, ale kapsle zamierzam zachować, może kiedyś zapał wróci... Wspominaliście o pomocy, ale jakoś nikt nie pociągnął tego tematu... Myślałem o tym, żeby gdy będzie jakaś najbliższa giełda przesłać przed nią komuś kasę na zakup kapsli i założenie od nowa paczki... Ile kasy by było potrzeba i kto byłby chętny... Proszę o wiadomość na gg... (często jestem niewidoczny)...
Klub Żużlowy Orzeł Łódź
-
- Kontaktowanie:
Witam!
Mam pytanie dotyczące paczki, na jaki aktualnie adres mam wysłać kilka kapsli które mi zalegają w domu? Prosiłbym o informacje na maila zubero@poczta.fm . Kapsle moge wysłac do wtorku, później dopiero mógłbym po świętach.
Pozdrawiam
Mam pytanie dotyczące paczki, na jaki aktualnie adres mam wysłać kilka kapsli które mi zalegają w domu? Prosiłbym o informacje na maila zubero@poczta.fm . Kapsle moge wysłac do wtorku, później dopiero mógłbym po świętach.
Pozdrawiam
Dobra ludzie każdy tylko pyta co z paczką a nikt nie chce się podjąć jej reaktywacji. Tak samo było z koszulkami 
Czas coś zrobić. Podejmuję się reaktywacji, sam wrzucę w paczkę kilkadziesiąt kapsli.
Wzmacniacz chcesz pomóc? Ślij do mnie, dołączę je do paczki.
Każdy kto chce pomóc w reaktywacji, również może coś przesłać. Tylko niech mi napisze PW (żebym wiedział od kogo spodziewać się kapsli do paczki) Adres macie w profilu.

Czas coś zrobić. Podejmuję się reaktywacji, sam wrzucę w paczkę kilkadziesiąt kapsli.
Wzmacniacz chcesz pomóc? Ślij do mnie, dołączę je do paczki.
Każdy kto chce pomóc w reaktywacji, również może coś przesłać. Tylko niech mi napisze PW (żebym wiedział od kogo spodziewać się kapsli do paczki) Adres macie w profilu.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
Wyślij do mnie, ja dorzucę kapsle od siebie, jeszcze GRYM pomoże i już paczuszka się tworzy ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Kapsle dostałem już od GRYMA i zipkeczupa - jakieś 300 się uzbierało (jeszcze bez moich)
To teraz czekam na paczkę od Kamila.
Szkopas chcesz się dopisać do paczki czy dołożyć do powstania? To dwie różne rzeczy.
To teraz czekam na paczkę od Kamila.
Szkopas chcesz się dopisać do paczki czy dołożyć do powstania? To dwie różne rzeczy.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
Zależy chyba jak jest to spakowane i jakie ma gabaryty. Np. jak ślesz to w kopercie powietrznej to możesz to wysłać zwykłym, priorytetem, poleconym, albo poleconym priorytetem.
Jak jest to jako paczka spakowane to pójdzie jako paczka.
Cennik i wiele przydatnych informacji dot. przesyłek.
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/
Jak jest to jako paczka spakowane to pójdzie jako paczka.
Cennik i wiele przydatnych informacji dot. przesyłek.
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie: