Nasza Paczka forumowa
Jak przyjmą na poczcie to dojdzie ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
HeY
Pluto czy wiesz już czy będziesz na giełdzie w Poznaniu? Jeśli tak to podrzucę Tobie kapsle do paczki.
Po drugie wg mnie chyba w tym momencie nie ma sensu robić listy. Najpierw niech powstanie paczka a potem można robić listę. Wg mnie najpierw paczkę powinny dostać osoby, które chcą coś dołożyć do paczki lub te które już coś do paczki wniosły.
Pluto czy wiesz już czy będziesz na giełdzie w Poznaniu? Jeśli tak to podrzucę Tobie kapsle do paczki.
Po drugie wg mnie chyba w tym momencie nie ma sensu robić listy. Najpierw niech powstanie paczka a potem można robić listę. Wg mnie najpierw paczkę powinny dostać osoby, które chcą coś dołożyć do paczki lub te które już coś do paczki wniosły.
Niestety nie będzie mnieBronek pisze:Pluto czy wiesz już czy będziesz na giełdzie w Poznaniu? Jeśli tak to podrzucę Tobie kapsle do paczki.

Może pojawię się w Elblągu tydzień później.
W takim wypadku jeśli chcesz wspomóc paczkę to ona pójdzie w pierwszej kolejności do osób, które mają ochotę ją rozbudować i potem zacznie normalnie funkcjonować.
Czekam na kapsle od Kamila i wysyłam ją do Dania, ponieważ po wcześniejszej rozmowie ze mną również się zadeklarował dorzucić do paczki sporą ilość kapsli.
Następnie proponowałbym Jacka lub mu0dego skoro chcą się dorzucić - tak żeby paczka nie krążyła z północy na południe Polski i nie trwało to długo. Potem do Bronka i potem paczka, krążyła by już według listy.
Co do sprawnego przesyłu paczki, proponuję aby każdy kto chce paczkę otrzymać wpisał swoje dane adresowe w jakiejś nowej bazie danych.
Wiem, że większość z Nas ma wpisane swoje dane adresowe w profilach, ale niektórzy nie życzą sobie ujawniania owych danych dostępnych publicznie na forum.
Dlatego dobrze byłoby zrobić bazę danych adresowych, tak żeby miała do niej dostęp jedna-dwie odpowiedzialne osoby, z którymi jest codzienny kontakt i owe osoby podawałaby adres do wysyłki paczki, jeśli osoba do której ma iść paczka nie miałaby go wpisanego w profilu.
Było kilkanaście sytuacji, że paczka u kogoś czekała aż następna osoba raczyła podać adres do wysyłki. Usprawniłoby to szybszą wysyłkę paczki.
Oczywiście to jest pomysł, wcale nie musi wejść w życie. Jak Wy to widzicie?
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Tak w ogóle to paczka 9 grudnia poszła do mu0dego. Waży 1,68 kg i polecony priorytet kosztował mnie 13 zł.
Od mu0dego idzie do Dania, potem do Jacka/Bronka (dlaczego tak? bo zadeklarowali się dołożyć do paczki) i dalej oficjalnie krąży wg listy. Więc się proszę zapisywać ;)
Od mu0dego idzie do Dania, potem do Jacka/Bronka (dlaczego tak? bo zadeklarowali się dołożyć do paczki) i dalej oficjalnie krąży wg listy. Więc się proszę zapisywać ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
Tak jakoś wyszło;)Pluto pisze:Tak w ogóle to paczka 9 grudnia poszła do mu0dego. Waży 1,68 kg i polecony priorytet kosztował mnie 13 zł.
ZK on T(O)UR
Lista wygląda tak (chodzi o początek i już tłumaczę dlaczego). Pomijając już Mu0dego bo paczkę otrzymał.
Paczka miała iść od Dania do Jacka/Bronka (oboje mieli się dorzucić do powstania paczki) Od Bronka kapsle do paczki miałem otrzymać na giełdzie, niestety się rozchorowałem i zawaliłem sprawę. Jacek deklarował się dorzucić jak Danio. Dylemat kto pierwszy ją otrzyma rozwiązałem prostym sposobem. Żeby paczka nie krążyła przez pół kraju i żeby następni w kolejce dłużej nie czekali, paczka od Dania poleci do Jacka bo blisko jest a potem do Bronka. Nie ma sensu, żeby leciała do Poznania a potem się wracała, dłużej by to trwało. Przepraszam za zamieszanie z tym związane ;)
LISTA
1. Danio
2. Jacek
3. Bronek
4. Pga
5. Milan
6. Anhob
7. Cinx
8. Bajek
9. Kamil
Paczka miała iść od Dania do Jacka/Bronka (oboje mieli się dorzucić do powstania paczki) Od Bronka kapsle do paczki miałem otrzymać na giełdzie, niestety się rozchorowałem i zawaliłem sprawę. Jacek deklarował się dorzucić jak Danio. Dylemat kto pierwszy ją otrzyma rozwiązałem prostym sposobem. Żeby paczka nie krążyła przez pół kraju i żeby następni w kolejce dłużej nie czekali, paczka od Dania poleci do Jacka bo blisko jest a potem do Bronka. Nie ma sensu, żeby leciała do Poznania a potem się wracała, dłużej by to trwało. Przepraszam za zamieszanie z tym związane ;)
LISTA
1. Danio
2. Jacek
3. Bronek
4. Pga
5. Milan
6. Anhob
7. Cinx
8. Bajek
9. Kamil
Jak się kiedyś zapiszemy to kiedyś na pewno ją otrzymamy ;) Chyba, że znowu ja gdzieś wetnie ;)GRYM pisze:Ciekawe czy paczka kiedykolwiek dotrze do osób które wskrzesiły temat
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
Paczka już u mnie. Na nowy rok puszczę ją dalej. Podoba mi się to co jest w środku a zwłaszcza jeśli chodzi o kapsle polskie. Znajdują się tam kapsle z mniejszych browarów, mniej popularne i trudniej osiągalne w skali całego kraju. Apeluje do wszystkich, niech tak pozostanie. Nie wrzucajcie tam kapsli ogólnie dostępnych bo i tak nikt ich nie weźmie. Wrzućmy coś co jest dostępne regionalnie u nas.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Ja nie będę się osobno dopisywał do listy. Jako iż studiuje w Rzeszowie,
kiedy paczka dojdzie do Cinxa, to wtedy i ja do niej zajrzę i coś
wezmę i coś dorzucę.
kiedy paczka dojdzie do Cinxa, to wtedy i ja do niej zajrzę i coś
wezmę i coś dorzucę.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
- JulasTczew
Paczka reaktywacja
Witam
Ja przy starej paczce jak to mówią już witałem się z gąską i paczka zaginęła.
No ale może teraz mi się uda.
A tak a propos to myślałem, że dorzucanie do paczki kapsli to normalka
.
Proszę o dopisanie do listy.
Pozdrawiam wszystkich
BUCIK
Ja przy starej paczce jak to mówią już witałem się z gąską i paczka zaginęła.

No ale może teraz mi się uda.
A tak a propos to myślałem, że dorzucanie do paczki kapsli to normalka

Proszę o dopisanie do listy.
Pozdrawiam wszystkich
BUCIK
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)