Mi kiedyś trafił się biały z RRK, ale pamiętam że zdjąłem go z czeskiego piwaRattus pisze:Przy okazji odkryłem, że mój czerwony kapsel ma sygnature CP (biała) gdyby kogoś interesował to mam jeden w dublu, ale nie mam pojęcia z czego był zdjęty

Mi kiedyś trafił się biały z RRK, ale pamiętam że zdjąłem go z czeskiego piwaRattus pisze:Przy okazji odkryłem, że mój czerwony kapsel ma sygnature CP (biała) gdyby kogoś interesował to mam jeden w dublu, ale nie mam pojęcia z czego był zdjęty
Jee... a ja Ci nie napisałem PW! Miałem to zrobić bo zawsze pisze i zapomniałemrobson002 pisze:Dzięki za ostatnią wymianę. pozdro:)
Z tego co ja wysyłałem różne rzeczy na cały świat to jak się zmieścisz w 100g to polecony priorytet ok 10zł.Rattus pisze:Jaki list najlepiej wysłać na Ukrainę? Ekonomiczny, ekonomiczny priorytet, polecony, polecony priorytet? Do Hiszpanii wysłałem polecony priorytet, ale było drogo. Do Anglii ekonomiczny priorytet i było już tanio. Jednak nie wiem jak wygląda sprawa z Ukrainą, nie giną listy bez poleconego?
Ja dodatkowo wymagam tego samego od kolekcjonera./poleconym/Rattus pisze:OK to mam jasność, starać się wysyłać z potwierdzeniem
Odłóż mi na jutro te ŚląskieRattus pisze:Oddam za koszt wysylki lub odbior wlasnywidzialem ze pare osob zbiera szklo, a ja wlasnie sprzatam co mi niepotrxebne. Jak komus potrzebne to piszcie