Dla mnie to byłby dobry wybór gdyż przydałaby mi się kasa na segragatory do kapsli/przekladki itp. Licze na komentarze
Jak znajdziesz chętnego, który kupi masówkę, to powodzenia.kapselek pisze:Siemka! Jakie jest wasze zdanie na temat sprzedawania np. swojej masówki kapsli bądż tez kapsli z dużą ilością powtórek
Dla mnie to byłby dobry wybór gdyż przydałaby mi się kasa na segragatory do kapsli/przekladki itp. Licze na komentarze
kapselek pisze:Znajde znajde
Kwintesencja kolekcjonerstwa zawarta w jednym wpisie. Znakomita lekcja/motto dla kolekcjonerów - wszelakiej maści.Andi pisze:Jezeli to naprawde masowka to nie ma sprawy jak pojdzie za kilak zlotych.
Dobry kapsel ma swoja cene i nie zadko trzeba za niego zaplacic kilkaset zlotych jak sie go chce.
W Niemieckich kapslach jest to samo Masowka kosztuje po 7-10 Centow i czesto Aukcje z 20-50 Kapslami nie idzie za 1 Euro ale sa Kapsle ktore ledwo sie pojawia maja juz wartosc po 10-50 €.
A teraz trzeba sobie powiedziec co jet masowka a co rarytas.
U mnie naprzyklad wszystkie kapsle z lat 90 byly masowka a kapsle ktore ostatnio wyszly byly dla mnie Rarytasami.Ze wzgledu na to ze 4 Lata prawie sie nie zajmowalem Kapslami nie ma u mnie masowki albo raratasow.
U mnie zawsze byl nowy kapsel czyms Nadzwyczajnym i czasem zamienilem za niego bardzo dobry Unikat.
Teraz to juz nie ma znaczenia i dla mnie wszystkie Kapsle sa Rarytasami i Lezka w oku sie Kreci jak codziennie pakuje moje Raraytasy i ide z Nimi na poczte.
Jedyna sprawa dobra z tego ze trafiaja w dobre Rece i czesto bede wchodzil na Strony Kolekcjonerow zeby sobie przynajmniej popatrzec na To co bylo dla mnie calym Zyciem