Wzmacniacz i remanent w kolekcji.

Oferty wymiany.
Wiadomość
Autor
wzmacniacz
Kontaktowanie:

Wzmacniacz i remanent w kolekcji.

#1 Post autor: wzmacniacz »

Witam wszystkich! Niestety z powodu braku miejsca na powiekszanie kolekcji , zdecydowałem o małej redukcji zbioru. Na poczatek najwięsza rzecz czyli NIEMCY. Jest tego ponad 1100 wzorów kapsli, bez żadnych sygnatur. Jedynie kilka odwrotek, ale to marginalna sprawa. Do tego dodaje jeszcze kilkaset kapsli z kolekcji gdy jeszcze zbierałem na sygnatury, głównie microbrowary, uporządkowałbym je tyle że nie mam juz miejsca na kartoniki. Do tego dodaje pozostałości kolekcji Niemiec mojego kolegi jaką dostałem w prezencie a też już nie mam gdzie tego trzymac no i do daje pudło nowych kapsli z ostatnich kilku lat, Niemieckich.
Kolekcja była długo zbierana, niektóre stare wzory nawet na stronie kolegi Szyndla nie widziałem :D a tam jest potężna kolekcja. Skanów robić nie bede bo jest tego za dużo, można kapsle zobaczyć u mnie.
Jakby ktoś był zainteresowany to prosze o maila zubero@poczta.fm
Ostatnio zmieniony 15 września 2010, 13:32 przez wzmacniacz, łącznie zmieniany 1 raz.

wzmacniacz
Kontaktowanie:

#2 Post autor: wzmacniacz »

Dodam jeszcze że te 1100 sztuk są przyklejone do kartoników butaprenem, łatwo odchodzą jakby co, każdy browar oddzielnie z z etykietka adresową na odwrocie.

ODPOWIEDZ