Jeżeli kogoś coś interesuje śmiało pisać.

Super! Oby tak dalej.Karposzczak pisze:No i jestem w trakcie mojej pierwszej wymiany
Witam, akurat te kapsle, które wymieniłeś są zarezerwowane. Czekam na odpowiedź interesanta. Kapsle, które wymieniłeś w części na pewno posiadam, jakbyś jakąś fotkę pokazał, linka do zdjęć lub co innego to by było miło.dominik99wb pisze:czesc moge sie z Tobom wymienic ja dam ci browar poludniowo, starego stronga ,desperadosa czerwonego ,duzo okocim w zamian tego kapsla z tym niedzwiedziem i z tym lisciem ja mam duzo kapsli do wymiany to mozemy pogadac daj znac czy sie zainteresowales mojom oferta
Niestety póki co posiadam takie kapselki.. Początek zbierania..Mr Cinx pisze:Gdybyś miał trochę więcej polskich nowości to chętnie sypnołbym Ci trochę zagranicy.
Tak samo nazwała ten kapsel znajoma kolekcjonerka z Holandii.Karposzczak pisze:...
2. Roteckie czarne
Widzisz jakie faux pas z mojej stronyKibi pisze:Tak samo nazwała ten kapsel znajoma kolekcjonerka z Holandii.Karposzczak pisze:...
2. Roteckie czarne
Ale ona mogła nie wiedzieć, że Czarnków leży nad Notecią.
A Lublin leży na Lubelszczyźnie, więc piwo nazywa się Lubelskie Pils.Karposzczak pisze:3. Lubuskie Pils
Ja nie mam żadnych problemów gdy ktoś poprawiam moje błędy ;)glogowianin pisze:A Lublin leży na Lubelszczyźnie, więc piwo nazywa się Lubelskie Pils.Karposzczak pisze:3. Lubuskie Pils![]()
Przepraszam, że się czepiam, ale warto takie rzeczy sobie zapamiętać. Wielu ludzi myli Lubelszczyznę z Ziemią Lubuską i przymiotniki pochodzące od tych krain geograficznych.
To taka moja mała podpowiedź, absolutnie bez cienia "hejterstwa" i mam nadzieję, że nie urazi Ciebieani innych (vide: ostatnie dyskusje w temacie o kapslach od browarów).