Pomoc początkującym
Pomoc początkującym
Chętnie pomogę początkującym kolekcjonerom w zdobywaniu nowych kapsli, posiadam w tej chwili wiele kapsli na zbyciu, a więc za zwrotny znaczek i kopertę prześlę trochę kapsli
Szczegóły na PW. Pozdrawiam.

Poszukuję starszych kapsli po piwie z Italii
No chyba troche nie na miejscu Twoj postmaryk pisze:mógłbyś mi napisać co konkretnie masz?? co bys mi wysłał jakbym ciwysłał kopertę. Nalepiej żeby było zdjęcie
jezeli ktos oferuje cos za darmo to nie wypada sie pytac co masz i przyslij mi zdjecia.
Sam kiedys wysylalem Kapsle poczatkujacym kolekcjonerom i Tacy Kolekcjonerzy jak Andrzej czy nawet Pawel otrzymali odemnie kapsle.
Ale zeby pytac co masz i podeslij zdjecie to moim zdaniem nie wypada.
Darowanemu Koniowi sie w zeby nie zaglada
Kolekcja Kapsli Piwnych
Andi, nie potrzebnie zganiłes chłopaka. Bo jaki byłby sens, jakby wziął w ciemno od Andrzeja 100 sztuk, z czego miałby juz 90, i zgarnąłby je gostkowi co by sobie w nich znalazł 50 nowości?
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Niestety nie wysyłam zdjęć ani szczegółowych opisów kapsli
, za kopertę i znaczek wyślę kilkadziesiąt kapsli z zagranicy, oferta jest nadal aktualna, a wątpie, żeby początkujący zbieracz, który ma razem w kolekcji 300 kapsli miał prawie wszystkie, a nawet jak ma to posłużą mu te kapsle jako materiał do dalszych wymian i co za tym idzie rozwinięcia swojej kolekcji.

witam,AnDrEw pisze:Jak narazie nie dostałem żadnej koperty ze zwrotnym znaczkiem, no cóż moge powiedziec ;) wasza strata i tyle , bo byłem gotów wysłać sporo ciekawych kapsli za darmo ... pozdrawiam
już nie wysyłasz?
Jestem początkującym birofilistykiem i dopiero miesiąc temu zacząłem kolekcjonować kapsle.
Przydałoby mi się wsparcie...
Drodzy kolekcjonerzy,
Poznałem na wczasach sympatycznego 10-latka (Arek z Warszawy), który wyprzedzał mnie o krok w każdym przydrożnym sklepie, wybierając kapselki z otwartych właśnie butelczyn.
Jeśli ktoś ma chęć wysłać jakieś kapselki i pomóc początkującemu, prosze o info na PW - podam adres.
Mam nadzieję, że niedlugo Arek, korzystając z pomocy taty, pojawi się tu na Forum.
Pozdrawiam,
TMax
Poznałem na wczasach sympatycznego 10-latka (Arek z Warszawy), który wyprzedzał mnie o krok w każdym przydrożnym sklepie, wybierając kapselki z otwartych właśnie butelczyn.
Jeśli ktoś ma chęć wysłać jakieś kapselki i pomóc początkującemu, prosze o info na PW - podam adres.
Mam nadzieję, że niedlugo Arek, korzystając z pomocy taty, pojawi się tu na Forum.
Pozdrawiam,
TMax
Udanych zbiorów
kapsle
Wciąz moze wyslac jakies kapsle poczatkujacym kolekcjonerom, jesli wciazz jestes zainteresowany to zglos sie do mnie na PW a podam Ci moj adres .kamixon pisze:witam,AnDrEw pisze:Jak narazie nie dostałem żadnej koperty ze zwrotnym znaczkiem, no cóż moge powiedziec ;) wasza strata i tyle , bo byłem gotów wysłać sporo ciekawych kapsli za darmo ... pozdrawiam
już nie wysyłasz?
Jestem początkującym birofilistykiem i dopiero miesiąc temu zacząłem kolekcjonować kapsle.
Przydałoby mi się wsparcie...
Mnie przudałaby się pomoc. Niektórzy mogą myśleć że już nie jestem początkujący, bo kapsle zbieram już od 6 czy 7 lat. Problem tylko w tym, że właśnie zgubiłem 3 z moich (tylko) 158 kapsli, a w dodatku 1/3 to niealkoholowe. Tak więc nie wiem czy się piszę na te darmówki. AnDrEw, czekam na odp. Mam nadzieję że jednak Tak. 

Słuchaj, tu nie ma co płakać, przejdź się wokół sklepu, napewno naznajdujesz sporo kapsli. A skoro masz tylko 12 sztuk, to coś nowego powinno się trafić. 

Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku