Brzesko 18 i 20
Brzesko 18 i 20
Tak ładnie poszło z identyfikacją Tychów, więc poproszę o pomoc w sprawie Brzeska. W katalogu wszystko wygląda prosto: 18 srebrne ząbki, srebrny nadruk, 20 złote ząbki i złoty nadruk. Tymczasem mój kapsel (na załączonym skanie po prawej)ma ząbki srebrne, ale nadruk złoty. Nie aż tak złocisty jak zeskanowany dla porównania po lewej 19, ale też nie całkiem srebrny jak w katalogu. Może ktoś, kto ma Brzesko 18 wypowie się, czy nadruk na nim jest tak całkiem srebrny jak w katalogu, czy to przekłamanie skanera?
- Załączniki
-
- Brzesko.jpg
- (60.2 KiB) Pobrany 51 razy
Co do 19 nie ma wątpliwości, na skanie znalazł się tylko dla porównania złotego koloru nadruku.
Natomiast ze zdjęć w katalogu wywnioskowałem, że 18 i 20 różnią się zasadniczo kolorem ząbków, czy inaczej mówiąc blachy, bo ząbki nie są malowane. Mój kapsel, który określiłeś jako 20 ma ząbki srebrne, a nie złote jak w katalogu.
Co miałeś na myśli, nazywając 18 "zaszłością z poprzedniego katalogu"?
Natomiast ze zdjęć w katalogu wywnioskowałem, że 18 i 20 różnią się zasadniczo kolorem ząbków, czy inaczej mówiąc blachy, bo ząbki nie są malowane. Mój kapsel, który określiłeś jako 20 ma ząbki srebrne, a nie złote jak w katalogu.
Co miałeś na myśli, nazywając 18 "zaszłością z poprzedniego katalogu"?
hej
sPISkowej propagandzie mówię NIE