Brzesko, Gdańsk i Suwałki
Brzesko, Gdańsk i Suwałki
Proszę o pomoc w identyfikacji następujących kapsli:
- Załączniki
-
- 3.JPG
- (160.65 KiB) Pobrany 54 razy
-
- 2.JPG
- chodzi o kapsel z lewej strony
- (217.83 KiB) Pobrany 53 razy
-
- 4.JPG
- dla porównania z obecnym nr21
- (184.33 KiB) Pobrany 69 razy
-
- 5.JPG
- był w poprzednim katalogu a obecnie?
- (153.13 KiB) Pobrany 67 razy
-
- 1.JPG
- oczywiście Okocim lecz który?
- (153.62 KiB) Pobrany 69 razy
No cóż, spodziewałem się odzewu ze strony forumowicza seniora właśnie z Lublina! Dziękuję.
Gdańsk 21 oczywiście, sam go podaję natomiast Gdańsk 14 wydaje się przeniesiony z katalogu Bartka nr 13 (jest czarny-tak!?) JPG5 przedstawia zaś rzeczowy kapsel (u Bartka nr 20) dla jasności ciemny brąz lub czekoladowy!
Suwałki 2 odmiany, Jurek błagam przeczytałem tematy, posty, zarejestrowałem się w katalogu i nic więc gdzie, podaj skrót?
Gdańsk 21 oczywiście, sam go podaję natomiast Gdańsk 14 wydaje się przeniesiony z katalogu Bartka nr 13 (jest czarny-tak!?) JPG5 przedstawia zaś rzeczowy kapsel (u Bartka nr 20) dla jasności ciemny brąz lub czekoladowy!
Suwałki 2 odmiany, Jurek błagam przeczytałem tematy, posty, zarejestrowałem się w katalogu i nic więc gdzie, podaj skrót?
Ok, dwa różne kolory- bordowy i brązowy, ale mnie to wygląda na ten sam wzór tylko o innym nasyceniu koloru czy trochę innych proporcjach farby, jakby odcień, może na żywo inaczej...octopus06 pisze:Moby, odcienie wystawiłem na allegro np. Łomża 19 ale może muszę zmienić aperat?
Na przykład mój Gdańsk 21 też ma trochę inny odcień od tych które pokazałeś.