Witam...narazie problemu nie mam, ale może będę go miał.
Mam okazję wzbogacić się o takie kapselki. Niektóre wygladają na dość stare...czy moglibyście określić z których one mogą pochodzić lat? Oraz pochodzenie...właściwie większość jest ponoć belgijska.
Ile dalibyście za te kapsle max? Bo nei wiem czy wogóle jest sens.
http://img519.imageshack.us/my.php?image=51491bb0.jpg
Z góry thanks ;p
Pytanko odnoście wieku kapsli
Jest sens jest. Kapsle ładne i stare i pewnie z korkiem.
Wymieniaj sie jak możesz.
Wymieniaj sie jak możesz.

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Ok...musialbym sie jeszcze zarejestrowac na tym ebayu...potem sklecić maile itp...a z wysyłką pieniędzy to już całkiem nie wiem jak...
Wiem, że parę osób z tego forum ma konta na niemieckim ebayu i napewno lepiej ode mnie umie j. angielski oraz kupował już zagranicą.
Czy byłby ktoś tak wspaniałomyślny i dopytał się o wysyłkę do Polski oraz cenę i wtedy gdybym poprosił to zalicytowałby?
Ja wtedy przelałbym odpowiednią ilosc pieniędzy na konto tego kogoś.
Wiem, że to wygląda tak jakbym chciał żeby ktoś odwalił za mnie całą robotę, ale...nie jestem w stanie sam tego teraz zrobić...Przepraszam i mam nadzięję, że będę mógł komuś podziękować.
Aukcja konczy sie jutro o 19.
Jeśli ktoś będzie chciał pójść na taki układ to walić na PW ja wtedy podam link do aukcji.
Wiem, że parę osób z tego forum ma konta na niemieckim ebayu i napewno lepiej ode mnie umie j. angielski oraz kupował już zagranicą.
Czy byłby ktoś tak wspaniałomyślny i dopytał się o wysyłkę do Polski oraz cenę i wtedy gdybym poprosił to zalicytowałby?
Ja wtedy przelałbym odpowiednią ilosc pieniędzy na konto tego kogoś.
Wiem, że to wygląda tak jakbym chciał żeby ktoś odwalił za mnie całą robotę, ale...nie jestem w stanie sam tego teraz zrobić...Przepraszam i mam nadzięję, że będę mógł komuś podziękować.
Aukcja konczy sie jutro o 19.
Jeśli ktoś będzie chciał pójść na taki układ to walić na PW ja wtedy podam link do aukcji.
ebay to ebay czy polski, czy w stanach to ten sam.... i da się zalogować(rejestrowałeś się na polskim ebay... możesz zalogować się na tym z USA, sprawdzone)....
co do ceny to zazwyczaj ze stanów płaci się około 10$ (o ile waga nie przekracza dozwolonej i ktoś nie zażyczy sobie jakieś ubezpieczonej przesyłki)...
co do ceny to zazwyczaj ze stanów płaci się około 10$ (o ile waga nie przekracza dozwolonej i ktoś nie zażyczy sobie jakieś ubezpieczonej przesyłki)...
Porządki w kolekcji....
Dobra sprawa rozwiazana. Pomocy nie trzeba. Zrobiłem tylko niepotrzebne zamieszanie ;p
Tutaj link do aukcji jakby ktoś chciałby się skusić.
http://cgi.ebay.de/10-verschiedene-alte ... dZViewItem
pozdrawiam
Tutaj link do aukcji jakby ktoś chciałby się skusić.
http://cgi.ebay.de/10-verschiedene-alte ... dZViewItem
pozdrawiam