Kapsle do identyfikacji..
Kapsle do identyfikacji..
Pomóżcie chłopaki!
Te dwa ostatnie ... nie bardzo do odczytania...
na drugim kapslu, który jest w drugim rzędzie(poziomym) odczytałem napis "SCOT" a nad tym napisem widnieje znak przypominajacy rośline
a na ostatnim kapslu, drugiego rzędu jest taka tarcza, herb koloru czerwonego.
Te dwa ostatnie ... nie bardzo do odczytania...
na drugim kapslu, który jest w drugim rzędzie(poziomym) odczytałem napis "SCOT" a nad tym napisem widnieje znak przypominajacy rośline
a na ostatnim kapslu, drugiego rzędu jest taka tarcza, herb koloru czerwonego.
- Załączniki
-
- IM000338.jpg
- (1.21 MiB) Pobrany 42 razy
- mr-perez
- Kontaktowanie:
Scott jest to kapsel po drinku ( cos takiego jak tanie wino gazowane , była na nim banderola , sygnatura A na VI ). Ma kilka latek ,( ok 5-7 lat ) nie pamiętam kiedy to spożywałem
. Ten Scott jest na stronie u naszego Kolegi z forum, Wikiego , w polskich niepiwnych pod literą "S".
A ten drugi przyrdzewiały to rozlewnia Ger-pol ( Sobótka Górka )
Co do Pepsi ( ten żółty z jedynką ) to jakbyś sie przyjrzał uważnie , na ząbkach ma napis "Pepsi Cola napój gazowany"
, czyli mozna sie zorientować , ze pochodzi z Pepsi i z Polski 

A ten drugi przyrdzewiały to rozlewnia Ger-pol ( Sobótka Górka )
Co do Pepsi ( ten żółty z jedynką ) to jakbyś sie przyjrzał uważnie , na ząbkach ma napis "Pepsi Cola napój gazowany"

Juz latem zeszlego roku bedac w Polsce (w Warszawie) kupowalem Smirnoffy z tymi nowymi kapslami z orlem, zarowno te produkowane w Polsce (twist-off), jak i te importowane. (W innych krajach zmienily sie jeszcze wczesniej.) Ale moze w jakis malych sklepach, w mniejszych miejscowosciach, nadal sa dostepne ze starszych zapasow??danio_145 pisze: Zmienił się.Myślałem, że takowe widziałem ostatnio w sklepie