49 MIĘDZYNARODOWA GIEŁDA KOLEKCJONERÓW TYCHY 22 PAZDZIERNIK 2016
49 MIĘDZYNARODOWA GIEŁDA KOLEKCJONERÓW TYCHY 22 PAZDZIERNIK 2016
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA JESIENNE SPOTKANIE BIROFILÓW DO TYCHÓW W DNIU 22 PAŻDIERNIKA OD 8 RANO DO 14 NA TERENIE BROWARU OBYWATELSKIEGO ULICA BROWAROWA 7 , PLANUJEMY ZROBIĆ OKOLICZNOŚCIOWE KAPSLE I PODSTAWKI GIEŁDOWE
Re: 49 MIĘDZYNARODOWA GIEŁDA KOLEKCJONERÓW TYCHY 22 PAZDZIERNIK 2016
Rezerwacja stolików na stronie Śląskiego klubu birofilów lub na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl
Jesienna giełda kolekcjonerów nie będzie na terenie Browaru Obywatelskiego !!!, miejsce giełdy podamy w przyszłym tygodniu, przepraszam za zaistniałą sytuację
Tyska giełda odbędzie się na nowym stadionie w Tychach ulica Edukacji 7 w sali konferencyjnej w godzinach od 8 do 14 wejście od głównej ulicy w sektorach T- Z
Sponsorem imprezy Kompania Piwowarska, w czasie giełdy będą konkursy z nagrodami sponsora oraz naszego klubu który obchodzi 10 lecie istnienia, będą podstawki i kapsle giełdowe, proszę o poinformowanie innych o zmianie miejsca giełdy za co z góry dziękuję!!!!!! pozostałe sprawy bez zmian , więcej szczegółów na stronie śląskiego klubu birofilów
Sponsorem imprezy Kompania Piwowarska, w czasie giełdy będą konkursy z nagrodami sponsora oraz naszego klubu który obchodzi 10 lecie istnienia, będą podstawki i kapsle giełdowe, proszę o poinformowanie innych o zmianie miejsca giełdy za co z góry dziękuję!!!!!! pozostałe sprawy bez zmian , więcej szczegółów na stronie śląskiego klubu birofilów
Zarezerwowano 40 stołów, do dyspozycji mamy tylko 120,
- naitsabess
Szukam 2 miejsc w aucie na trasie Warszawa-Tychy-Warszawa. Oczywiście dorzucimy się do paliwa. (KOLEKCJONER i naitsabess)
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 16 października 2016, 10:08 przez naitsabess, łącznie zmieniany 1 raz.
Zarezerwowano na giełdę już 100 stolików, do każdej wejściówki 1 piwo gratis
Kto się wybiera na giełdę?
Mam sprawę
Mam sprawę
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
tez będę
Zbieram kapsle piwne na sygnatury z całego świata
Stan na 22.02.2019
Polskie: 1510
Zagranica: 2395 z 82 Krajów
Stan na 22.02.2019
Polskie: 1510
Zagranica: 2395 z 82 Krajów
Może wybiera się ktoś na giełdę do Tychów z warszawy i ma wolne miejsce w samochodzie ,albo najlepiej dwa miejsca?
Ja jadę z Zabrza, jakby ktoś chciał to wolne miejsca mam