Zaliczam do udanych. Doszło około 150 kapsli w tym 23 z polski.
Jednak było trochę ciasno, chociaż to może ilość kolekcjonerów to sprawiła. Poznałem osobiście Danio, Miodka, Peter-a-klasińskiego oraz Gacke. Wymieniłem również kilka z innymi kolekcjonerami, którzy niestety mi sie nie przedstawili. A i widzialem jeszcze Yorec, lecz brakło czasu na wymiane.
Kuchnia także mi sie podobała. (szczególnie kanapki i piwo jakie tam fundowano, gratis)
P.S Danio jeszcze raz wielkie dzięki za podwiezienie mnie do Krakowa.
Do kolekcji doszło 4 polskie piwne, kilka sztuk zagranicy i zero polskich niepiwnych (nad czym ubolewam). Zdobyłem jeszcze 23 polskie podstawki piwne ale kapslarzy to nie obchodzi. Poza tym jestem zadowolony Że znów mogłem spotkać zakręconych kapslarzy: Dania i jego tatę Jacka, Yorecka, Maryka, BG Zabrze, Peteraklasinskiego, Tezeeusza, Eulanosa, Morrisa, Matrixa, Darka7 i paru innych.
Jeśli kto ma jakieś zdjęcia chętnie obejrzę.
Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 11:42 przez miodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrowienia dla wszystkich kolegów których spotkałem na giełdzie (przepraszam jeśli kogoś nie wymienie): yoreck,ggacka,danio, maryk, lojkep,miodek i wielu wielu innych... Dziękuje za wymiany bądź pogawędki w doborowym towarzystwie, było super. Doszło mi 189 ciekawych kapsli w tym 14 Polska (na którą sie nie nastawiałem) oraz ciekawe egzotyki.TYCHY 2007 jesień uważam za udane.
PS. dziękuje Panu ze stoiska który sprzedał mi Brzesko nr 8 za 1zł
oraz dla yoreck-a za Kirgistan o który męczyłem go całą giełde .
Ostatnio zmieniony 20 października 2007, 21:15 przez peterklasinski, łącznie zmieniany 1 raz.