Temat coś ucichł..
Panowie co robimy z tą giełdą? Zostały 3 miesiące i przydałoby się zacząć organizować. Kilka osób zadeklarowało chęć uczestnictwa a Grzesiek
pomoc i ewentualny nocleg dla kilku osób.
Proszę o poważne odpowiedzi.
Myślę, że giełda jest warta zachodu.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
mowilismy o dwoch dniach na gieldzie, i nocleg w busie w tym miasteczkie... To mi bardzo podobalo, poniewaz jechac tyle czasu dla jednego dnia na gieldzie - strata czasu i pieniedzy...
Mozemy nocewac w hotelu, w innym razie bede myslac o innym toru... albo calkiem zniesc podroz...
Grzesiek, czym jedziesz na miejsce giełdy? Własnym autem, autobusem czy może pociągiem? Jest jakieś połączenie z Wrocłąwia, czy trzeba się gdzieś przesiadać?
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Na razie to nic pewnego, ale byc może wybiorę się na wspominana giełdę. Na 100% pewien będę wiedział na jakieś 10 dni przed spotkaniem w Niemczech. W moim przypadku w rachubę wchodzi tylko wyjazd na 1 dzień (sobota). Jeśli będę mógł pojechać to będę miał 3 miejsca wolne w samochodzie - w związku z czym wszyscy zainteresowani mogą kontaktować się ze mną w okolicach 25 lutego.
Mam pytanie czy w końcu ktoś z Warszawy się wybiera?? Mój plan wyjazdu wygląda następująco:
- czwartek wyjazd do Wrocławia PKP
- odwiedziny w spiżu
tu się pojawia auto z kierowcą
- nocleg w Świdnicy knajpa/motel - przyjazne klimaty
- piątek wyjazd na giełdę
- sobota, niedziela - bez komentarza (możliwy pojazd)
- niedziela powrót do Wrocka
- powrót do Warszawy PKP.
Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć to dwa miejsca w samochodzie są wolne.
lowolak
Witam jeszcze raz, sorki że tak oddzielnie wrzucam zagadnienia ale właśnie jestem po rozmowie z koleżką, który potwierdził zainteresowanie wyjazdem a tym samym:
Powyżej wskazana opcja dostała dodatkowy zapis.
Wyjazd z Warszawy samochodem (7 osób - trzy miejsca już zajęte), tylko koniecznie w 4 pozostałych osobach musi być kierowca. Przebieg trasy, odwiedziny browarów, knajp, etc. do uzgodnienia w myśl zasady "im więcej tym lepiej".
Planowany powrót niedziela.
Zainteresowanych proszę o kontakt. Jutro jestem na giełdzie więc można by dogadywać jakieś szczególiki.
Pozdrawiam