yoreck pisze:
a jeszcze parę postów wcześniej płakałeś jakimiś tam łzami
Odpowiedziałem Kolegom na poniższe posty,że nie ma zaproszeń w tym roku, i tylko tyle.
Ty nie zauważasz treści tylko ikonki i dopisujesz komentarz.
Co do organizatora to masz rację.Mój błąd,niezamierzony.
Trzeci
PostWysłany: Pon Kwi 16, 2012 11:06 pm Temat postu:
Jak zdobyć zaproszenia z Piwiarni Żywieckiej?
chinet
PostWysłany: Pon Kwi 16, 2012 11:44 pm Temat postu:
Piszesz i podajesz swoje namiary
Wacek pisze:Ty nie zauważasz treści tylko ikonki i dopisujesz komentarz.
Zauważam i treść i ikonki.Dodając taką a nie inną ikonkę wyraziłeś swój żal,że rejestracji nie będzie. A przecież nie po to jeździ się na giełdy-prawda?
Nawet jeśli do Żywca przyjeżdżam samochodem, to zostawiam go w miejscu zakwaterowania i nie jeżdżę nim do browaru - to jasne.
Między innymi ze względu na dojazd od kilku lat szukam noclegu w mieście - tak jest i w tym roku, choć ma to też słabe strony.
Wcześniej nocowałem w trzech ośrodkach nad Jeziorem - Rumcajs, Wodnik i chyba Kormoran, czy jakoś tak.
Rumcajsa wspominam zdecydowanie najgorzej.
chciałem się wybrać w końcu na Birofilia ( i dalej chcę ) tylko przysnąłem z rezerwacją noclegu - od dwóch dni dzwonie po hotelach, pensjonatach, kwaterach prywatnych w centrum Żywca i promieniu ok. 7km od browaru i.... nic, wszystko zajęte na ten weekend
do większości dzwoniłem, jeszcze rzeczywiście Węgierska została, ale pewnie potem problem z powrotem będzie
swoją drogą kobieta z jednego pensjonatu/hotelu powiedziała mi, że hotelarze raczej niechętnie w tym terminie chcą udostępniać nocleg na jedną noc cwaniaki jedne
To jak z tym noclegiem panowie ? Wiadomo jaki hotelik pensjonat ? No ja nie widzę innej opcji żeby u Rumcajsa było, po pierwsze będziemy tam wszyscy całą grupą, bo jak każdy sam sobie coś załatwi to może być tak że będziemy porozrzucani i nici z po giełdowego spotkania.
6087 PL
3273 P
x651 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Zadzwoniłem tylko w jedno miejsce. Strzał w dziesiątkę.
Obiekt o którym piszę, nie znajduje się na liście którą podał Kibi, co pewnie uchroniło go przed totalnym zapełnieniem w czasie festiwalu.
Tym sposobem ostało się kilkanaście miejsc w centrum Żywca.
Aby nie robić zamieszania prosze zainteresowane osoby o wiadomość na PW lub mojego e-maila.
Do jutra do 20 można się do mnie zgłaszać. Potem rezerwuję miejsce.
Liczba miejsc jest ograniczona i wynosi 14 osób.
Chodzi oczywiście o 2 noce, piątek/sobota, sobota/niedziela.
Informację o obiekcie i miejscu noclegu prześlę na PW osobom zainteresowanym.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Widzę, że już większość osób w konspiracji zameldowała sobie noclegi, bo prawie nikt do mnie nie pisze Jakby ktoś jednak nie miał, a chciał rezerwować indywidualnie, niech napisze to podam namiar.
Ja o 20 rezerwuję grupowo.
Z Trzecim to jest na już sześcioro. Gacka ma jeszcze być i inni kolekcjonerzy z Wrocławia. Grupa ok.12 osób to już będzie całkiem sympatyczna ekipa. Jak ktoś jeszcze nie ma noclegu to niech zadzwońi, może jeszcze mają miejsca, jak nie, to zawsze można spać wśród swoich na dostawianym łóżku- za piątaka.
Zbieram sie w Zywiec.
Dopoki nie wzial bilety, ale do Brzescia dojade napewno. Zatem moze Warszawa, moze jakies inne miejsce do gieldy. Po gieldze tez mysle zrobic podroz w 1 albo 2 dni.
Dostałem już zaproszenie ale szkoda że nie będzie upominków
6087 PL
3273 P
x651 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Przepraszam ze nieco nie w temat, ale mysle ze w zwiazku z ta gielda - zastali usuniety wszystkie wiadomosci ze skrzynki, ale na email doszedl list ze cos tam mam. Prosze bardzo o powtorzenie.
i mozna mnie tez dorzucyc ))