http://www.beerfestival.pl/harmonogram •Giełda Birofiliów połączona z największą wystawą szkła, etykiet i rzeczy związanych z piwem w Polsce. Podczas dwóch dni trwania imprezy, w specjalnym namiocie oraz w budynku Rogatego Rancza (ul.Stanisława Kmity), birofile z całej Polski będą prezentować i wymieniać swoje bardzo ciekawe kolekcje.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2014, 16:16 przez Dariobeer, łącznie zmieniany 5 razy.
Ja będę. Prawdopodobnie przez 3 dni. (z przerwą w sobotę aby zrobić wypad na Tychy)
Podkarpacki Klub Birofilów będzie miał na festiwalu swój namiot w którym będziemy organizować gry w kapsle w ramach zabierzowskiego wyścigu.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
lendoo pisze:Ja będę. Prawdopodobnie przez 3 dni. (z przerwą w sobotę aby zrobić wypad na Tychy)
Podkarpacki Klub Birofilów będzie miał na festiwalu swój namiot w którym będziemy organizować gry w kapsle w ramach zabierzowskiego wyścigu.
lendoo pisze:Ja będę. Prawdopodobnie przez 3 dni. (z przerwą w sobotę aby zrobić wypad na Tychy)
No,no. A wygrana w tych grach to kapsle klubowe
Niestety nie. Nagrody dostarczy sponsor festiwalu, a jakie to będą- nie wiadomo. My tylko prowadzimy zabawę.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.