przebierz się za zakonnika .... albo stalinowskiego prokuratora to będziesz miał szansę na Kapslowego Oskarakrzysio pisze:Jakoś specjalnie mam się ubrać?
Do tego filmu......

przebierz się za zakonnika .... albo stalinowskiego prokuratora to będziesz miał szansę na Kapslowego Oskarakrzysio pisze:Jakoś specjalnie mam się ubrać?
Do tego filmu......
słuchaj, ja też jestem tu nowy, ale stary umiesz czytać? Przecież wszystko jest napisane po co zaśmiecasz forum?pawlosek12 pisze:11.Pawlosek12 raczej będę tylko gdzie się odbywają,jaka ulica.
Ponieważ los sprawił, że mogę to sobie porównać - wydaje mi się, że jest to ten kapsel opisany przez Jurka. Kolory są bardziej czarne niż brązowe, a czcionka jest grubsza. Oczywiście werdykt wyda jutro szacowne grono. Piszę tylko tak żeby ciekawość kolegów pobudzić.....kapiral pisze: [...] O ile oczywiście uznacie, że jest to rzeczywiście kapsel ze zdjęcia Jurka i o ile będzie ktoś zainteresowany.
określ się ,że też będziesz na ZK! jak nie to po co zaśmiecasz forum?Sharkey pisze:
słuchaj, ja też jestem tu nowy, ale stary umiesz czytać? Przecież wszystko jest napisane po co zaśmiecasz forum?