POŻEGNANIE
Miałem okazję poznać Wojtka na giełdzie w Radomiu. Nie rozmawiałem z nim w sumie w ogóle, ale gdy go poznałem od razu dało się wyczuć dobro i serdeczność płynącą od Niego.
Jego śmierć to wielka strata dla rodziny i dla nas, straciliśmy świetnego kolegę, przyjaciela. Zapamiętamy go z pewnością na zawsze.
Do składki na wieniec oczywiście się przyłączam.
Jego śmierć to wielka strata dla rodziny i dla nas, straciliśmy świetnego kolegę, przyjaciela. Zapamiętamy go z pewnością na zawsze.
Do składki na wieniec oczywiście się przyłączam.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Pożegnanie
Cały czas łudziłem się, że słowo Mr-Pereza o podróży w specyficzne miejsce to tylko żarty.
Nie udało mi się go poznać osobiście, ale łączę się w wyrazach bólu z Wami i z jego rodziną.
Bardzo chętnie dorzucę się do wieńca - Chinet proszę o PW.
Grzesiek
Nie udało mi się go poznać osobiście, ale łączę się w wyrazach bólu z Wami i z jego rodziną.
Bardzo chętnie dorzucę się do wieńca - Chinet proszę o PW.

Grzesiek
Moi Drodzy! Z uwagi na Wasze duże zaangażowanie w przyłączeniu się do zakupu wieńca pomyślałem o zamówieniu większego i przez to droższego. Ten dotychczasowy to taka najniższa półka. Myślę, że możemy zamówić wieniec do 500 zł.
Lista składajacych się: ja, miodek, yoreck, lendoo, barann, kaktus, peterklasinski, danio, kowalsik, jjaq, ryby, maryk, andrzej z, bronek, pluto, krzysiek, bucik, raberts, seboo, wojgruch, wiki, pedro, szkopas, rafifafi, bajek, cooper, wismat, tom_tom, witkor, wzmacniacz ...
Dokładny koszt będzie znany w piątek po odbiorze wieńca oraz ostatecznej ilości zgłoszeń.
Lista składajacych się: ja, miodek, yoreck, lendoo, barann, kaktus, peterklasinski, danio, kowalsik, jjaq, ryby, maryk, andrzej z, bronek, pluto, krzysiek, bucik, raberts, seboo, wojgruch, wiki, pedro, szkopas, rafifafi, bajek, cooper, wismat, tom_tom, witkor, wzmacniacz ...
Dokładny koszt będzie znany w piątek po odbiorze wieńca oraz ostatecznej ilości zgłoszeń.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008, 18:02 przez chinet, łącznie zmieniany 10 razy.
- peterklasinski
Ta wiadomość spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Niegdyś często ze sobą pisaliśmy, później jakoś, nie wiedzieć czemu, rozmawialiśmy sporadycznie. Ach, szkoda że opuścił Nas niewątpliwie najlepszy "zbieracz blachy". Gdy usłyszałem pierwszy raz, że Wojtek jest chory, myślałem że to żart. Szkoda, że okazało się inaczej. Dziękujemy Ci za wszystko, spoczywaj w pokoju [*][*][*][*][*][*]
Również chcę się dorzucić do wieńca. Dla Pereza zawsze wytrzasnę jakąś kasę.
Również chcę się dorzucić do wieńca. Dla Pereza zawsze wytrzasnę jakąś kasę.
- peterklasinski
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Więc.. właśnie się o tym dowiedziałem. Cóż smutno, pewnie jak i wszystkim. Osobiście nie znałem Wojtka, a tak mało brakowało by go poznać. Znałem go jedynie z forum i GG, często żartował, nieraz na mnie na forum, Właśnie przez to i przez jego wielkość kolekcji zostanie On w mojej pamięci na zawsze, w jak najlepszym tego słowa znaczeniu.
"I choć już Go niema, jest on wśród nas"
[*][*][*]
"I choć już Go niema, jest on wśród nas"
[*][*][*]
Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
o kurcze...
Chinet mnie również dolicz do wieńca trochę puźno się deklaruję, ale dopiero co przeczytałem o tym nieszczęściu.
Ja miałem to szczęście że się poznaliśmy z Wojtkiem, ostatni raz byłem u niego w lutym. Cieszył się jak dziecko z dużego awansu na corocznej liście kolekcjnerw kapsli polskich, co było jego najważnieszym i chyba ostatnim celem (po ogłoszeniu wyników zaczął rozdawać kapse). Mimo poważnego zaawansowania choroby, humoru mu nie brakowało - i to właśnie był cały Wojtek.
Chinet mnie również dolicz do wieńca trochę puźno się deklaruję, ale dopiero co przeczytałem o tym nieszczęściu.
Ja miałem to szczęście że się poznaliśmy z Wojtkiem, ostatni raz byłem u niego w lutym. Cieszył się jak dziecko z dużego awansu na corocznej liście kolekcjnerw kapsli polskich, co było jego najważnieszym i chyba ostatnim celem (po ogłoszeniu wyników zaczął rozdawać kapse). Mimo poważnego zaawansowania choroby, humoru mu nie brakowało - i to właśnie był cały Wojtek.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008, 08:03 przez TOM_TOM, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek Mach
-
- Kontaktowanie:
Byliśmy z Wojtkiem w jego ostatniej drodze: ja z żoną, kaktus, miodek, danio i barann z ojcem.
Rodzina bardzo gorąco dziękuje za pamięć o naszym drogim koledze i za wspaniały wieniec, który złożyliśmy na Jego grobie.
Wieniec kosztował 500 zł. Złożyło się 31 osób:
miodek
yoreck
lendoo
barann
kaktus
peterklasinski
danio
kowalsik
jjaq
ryby
maryk
andrzej z
bronek
pluto
krzysiek
bucik
raberts
seboo
wojgruch
wiki
pedro
szkopas
rafifafi
bajek
cooper
wismat
tom_tom
witkor
wzmacniacz
krzysztof
i ja.
Na PW poślę dokładne informacje.
Rodzina bardzo gorąco dziękuje za pamięć o naszym drogim koledze i za wspaniały wieniec, który złożyliśmy na Jego grobie.
Wieniec kosztował 500 zł. Złożyło się 31 osób:
miodek
yoreck
lendoo
barann
kaktus
peterklasinski
danio
kowalsik
jjaq
ryby
maryk
andrzej z
bronek
pluto
krzysiek
bucik
raberts
seboo
wojgruch
wiki
pedro
szkopas
rafifafi
bajek
cooper
wismat
tom_tom
witkor
wzmacniacz
krzysztof
i ja.
Na PW poślę dokładne informacje.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008, 21:07 przez chinet, łącznie zmieniany 2 razy.
- peterklasinski
Żałuje ze nie mogłem towarzyszyć Wojtkowi w Jego ostatniej drodze
jednak miałem dosyć poważny powód MATURY od 5 maja
[*] I tak zawsze i wszędzie Wojtek będzie z Nami !!!!!! [*]
Podobny napis ma na pomniku mój ŚP. brat Radek któryw wieku 12 lat, 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym. Tracąc tak wspaniałego kumpla jakim był Wojtek poczułem się jakbym drugi raz stracił brata.
PS. Wojtek zawsze trzymał klase i tym razem wybrał wspaniały utwór na pogrzeb, piękna przejmująca piosenka!!!!
;(

[*] I tak zawsze i wszędzie Wojtek będzie z Nami !!!!!! [*]

Podobny napis ma na pomniku mój ŚP. brat Radek któryw wieku 12 lat, 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym. Tracąc tak wspaniałego kumpla jakim był Wojtek poczułem się jakbym drugi raz stracił brata.
PS. Wojtek zawsze trzymał klase i tym razem wybrał wspaniały utwór na pogrzeb, piękna przejmująca piosenka!!!!

Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 22:49 przez peterklasinski, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojtek Engel!!!!! [*]
Nie będę pisał dlaczego nie mogło mnie być na pogrzebie bo to wstyd.
Dziękuję całemu forum w imieniu Wojtka za tak wspaniałą reakcję. Rozmawiałem z nim na dzień przed śmiercią i jego ostatnią wolą było to, aby pozostał tu po nim wyraźny ślad.
Jestem dumny z tego, że obyło się bez żadnych niepoważnych tekstów i że forum potrafiło się tak dobrze zorganizować.
Dziękuję całemu forum w imieniu Wojtka za tak wspaniałą reakcję. Rozmawiałem z nim na dzień przed śmiercią i jego ostatnią wolą było to, aby pozostał tu po nim wyraźny ślad.
Jestem dumny z tego, że obyło się bez żadnych niepoważnych tekstów i że forum potrafiło się tak dobrze zorganizować.
- zgrredek
- Kontaktowanie:
Trochę byłem ostatnio zaganiany i nie zaglądałem na Forum. Wczoraj zajrzałem i jakby mnie grom trafił. Przez całą niedzielę nie byłem w stanie niczego napisać, dziś też nie jest łatwo. Żałuję, że nie zajrzałem na Forum wcześniej. Przez to nie byłem na pogrzebie, a mogłem być.
Śmierć najbardziej bolesna jest dla tych co zostają, rodziny i przyjaciół. Wojtek ma już spokój, bez trosk i cierpienia.
Ma teraz dostęp do wiedzy absolutnej i może poznać wszystkie wzory kapsli, które kiedykolwiek powstały. Nawet te, których my nigdy nie poznamy bo żaden się nie zachował do naszych czasów.
Śmierć najbardziej bolesna jest dla tych co zostają, rodziny i przyjaciół. Wojtek ma już spokój, bez trosk i cierpienia.
Ma teraz dostęp do wiedzy absolutnej i może poznać wszystkie wzory kapsli, które kiedykolwiek powstały. Nawet te, których my nigdy nie poznamy bo żaden się nie zachował do naszych czasów.
Moi Drodzy! Dziękuję za wpłaty za wieniec. Niestety mam problem z komputerem i dostępem do netu (burza namieszała mi w domowej elektronice). W miarę możliwości będę odpisywał na PW o dotarciu pieniędzy na moje konto.
Jutro jestem w Tomaszowie. Oczywiście wstąpie do Wojtka zapalić świeczkę na Jego grobie.
Pozdrawiam
Jutro jestem w Tomaszowie. Oczywiście wstąpie do Wojtka zapalić świeczkę na Jego grobie.
Pozdrawiam
Jestem trollem